Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vélemény egy ilyen lányról?
Képet nem szeretnék kitenni, úgyhogy csak személyleírást adok. :)
Külső: szőke hosszú haj (természetes), kék szemek, szép száj(telt ajkak), babaarc, arányos nőies alak, magasság: 170 cm
Belső: kedves, őszinte, szerény, szeret hülyéskededni, könnyen barátkozik, mosolygós, visszafogott, szerény
Kor: 17
Köszi mindenkinek! :)

És most a pozitív irányú végletekbe estél bele! :D
Egyébként ha számít valamit, most hogy váltottunk néhány szót, nekem már szimpatikus vagy!
És akkor hozzáteszek egy jó tulajdonságot is amit te kifelejtettél. Így valamennyire kompenzálom az eddigí leszólásaimat (amit azért még mindig tartok).
Intelligens is vagy!

Az a probléma, hogy szinte minden 2. ember ilyen jelzőkkel illeti magát. Nézz meg egy ilyen "közösségépítő" vagy társkereső oldalt. Minden idióta őszintének, mosolygósnak, barátságosnak, kedvesnek és persze szerénynek tartja magát, ezek a tulajdonságok már sajnos ilyen közhellyé váltak. Ezzel nem téged akarlak minősíteni, de remélem érted mire gondolok.
Amúgy ennyi tulajdonságból szerintem nem lehet leszűrni, hogy milyen is vagy, az emberek nem feketék meg fehérek, legalábbis én szeretek ezeknél a pár szavas jellemzéseknél mélyebbre látni. Persze ezek a tulajdonságaid nem rosszak, pl az érzékenység nálam kifejezetten előny lenne, de aki nem ismer, annak ez a pár szó egyszerűen semmitmondó.

ma 15:31!
Te se vagy semmi... Ismeretlenül állítasz róla dolgokat, aztán 2válasz után már szimpatikus meg intelligens:D Honnan szeded, hogy intelligens? Mellesleg, ha valaki "bemutatkozást" ír magáról, akkor egyértelmű, hogy nem fog a rossz tulajdonságaival dicsekedni. És ez egyáltalán nem beképzeltség kérdése.
ma 15:40
Igazad van, pár leírt szóból nem lehet megismerni valakit.
Csak így neten anonym nem sok mást tud mondani/mutatni az ember. Legfeljebb még esetleg egy fotót....

Amit leírtál, az szép, kicsit túldicsérted magad, de ha személyesen ismernélek, lehet, hogy egy hülye libának tartanálak. Mindenki különlegesnek tartja magát, aztán lehet, hogy semmilyen, átlagos, egy nagy nulla.
Legyen benned valami ami megfog, ha ez nincs, akkor csak egy patront fogsz érni a fiúknak.

Amiket írtam, azokat alá is támasztottam szerintem!
Az inteligens jelzőt meg azért tettem hozzá, amiért szimpatikussá is vált a szememben!
És ezt éppen te (kedves #23) hangsúlyoztad ki!
Ugyanis amiket írtam róla, azok valószinüleg rosszul estek neki (annak ellenére, hogy valóban nem bántani akartam), és ő mégis kultúráltan tudott válaszolni, mert intelligens!

Ez semmi!
Amíg kép nincs addig bárki bármit elképzelhet itt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!