Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vélemény egy ilyen lányról?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vélemény egy ilyen lányról?

Figyelt kérdés

Képet nem szeretnék kitenni, úgyhogy csak személyleírást adok. :)

Külső: szőke hosszú haj (természetes), kék szemek, szép száj(telt ajkak), babaarc, arányos nőies alak, magasság: 170 cm

Belső: kedves, őszinte, szerény, szeret hülyéskededni, könnyen barátkozik, mosolygós, visszafogott, szerény

Kor: 17

Köszi mindenkinek! :)

2011. dec. 17. 14:21
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Sok hibám van, sose voltam tökéletes, nem is szeretnék lenni. De az emberek álltalában nem a hibáikat szokták hangsúlyozni...
2011. dec. 17. 14:40
 12/31 anonim ***** válasza:
100%

Az első felsorolásnál azt hittem egy ismerősről van szó.

A második listádnál jöttem rá, hogy ez te lennél

Tudod, előre is bocs és pontozz le nyugodtan, de a listádról kihagytad a beképzelt és a hazug jelzőket.

2011. dec. 17. 14:41
 13/31 A kérdező kommentje:
Ki vagy?
2011. dec. 17. 14:42
 14/31 A kérdező kommentje:
Jah, már tudom. :/
2011. dec. 17. 14:43
 15/31 A kérdező kommentje:
Mondd már el nekem, melyiket tartod hazugságnak? Csak hogy képben legyek...
2011. dec. 17. 14:49
 16/31 anonim ***** válasza:

Nem tudhatod, mert nem ismersz (vagy legalábbis nem tudok róla)!

A két plusz jelzőt a listáid alapján szűrtem ki!

2011. dec. 17. 14:51
 17/31 anonim ***** válasza:
A leírtak alapján nincs gond veled:) 22F
2011. dec. 17. 14:51
 18/31 A kérdező kommentje:

ma 14:51

Ha nem ismersz, ne itélj el.

2011. dec. 17. 14:53
 19/31 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy ítéllek el!

Egyszerűen csak válaszolok a kérdésedre.

Hazug:

Azt írod, szerény vagy, mégis csak a jó tulajdonságaidat emeled ki és megsem említed a rosszakat. Majd amikor valaki kéri, hogy tedd meg, akkor is csak olyanokkal jössz elő, amiket szinte már jónak is lehetne mondani.

Továbbá írod, hogy visszafogott. Nos, ha csak alapból kellene jótulajdonságokat írni, akkor sem tudnék ennyit mondani amennyit te magadról említettél.

Beképzelt:

a szép, nőies és a babaarc jelzőket, többnyire mások szokták megjegyezni rólunk és nem mi mondjuk magunkról.

De tényleg nem bántani akarlak, csak azt kérdezted, mi a véleményem egy ilyen lányról és neke ez jött le!

Elnézést, ha megbántottalak!

2011. dec. 17. 15:06
 20/31 A kérdező kommentje:

Én nem sértődtem meg. Van, amiben mondjuk igazad van.

Meggondolatlan is vagyok, hisz nem reklámozzuk magunkat.

Ha olyan nagyon rossz tulajdonságokat szeretnél: hajlamos vagyok végletekbe esni

2011. dec. 17. 15:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!