Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan derítsem ki egy lányról, hogy van barátja? (többi lent)
Figyelt kérdés
A lány kedves, visszahúzódó, így konkrétan nem akarom megkérdezni, mert még azt fogja hinni rányomulok, de jó lenne tudni.
Meg szerintetek nem venné tolakodásnak, ha kikísérném a hétvégén az állomásra, segíteni neki a cuccait kivinni? Ismétlem, nem kizárt, hogy barátja van, így kérek válaszokat, hogy ezt tudjátok.
2011. nov. 13. 17:52
1/10 A kérdező kommentje:
Amúgy iwiw-en az van neki kirakva, hogy kapcsolatban, de ritkán lép be iwiw-re, viszont képet még nem találtam, ahol a barátjával van, facebookon meg pláne nincs olyan kép, ott ki sincs írva hogy kapcsolatban, amúgy szerintem a facebookot többet használja, de oda sem lép be minden nap.
2011. nov. 13. 17:54
2/10 anonim válasza:
k*rvaeccerü... mond neki eccer h "na a párod igazán szerencsés ember" erre ő azt mondja h "nincs párom" vagy azt h "hát igen"
3/10 A kérdező kommentje:
Naaa még akkor elbízza magát a leányzó :D
2011. nov. 13. 17:56
4/10 anonim válasza:
ez a leggyorsab és legeccerübb módja h kideritsd :)
5/10 anonim válasza:
Akkor kérdezd meg, hogy segítsél-e neki kivinni a cuccait az állomásra, vagy elkíséri a barátja? Ha nincs neki, akk úgyis visszaszól, hogy milyen barátom:P
6/10 A kérdező kommentje:
csak az a gond h ő hajdú megyében lakik, szóval ha van barátja, akkor ott lakik az is :P
2011. nov. 13. 18:15
7/10 anonim válasza:
Miért ne járhatna valakivel, aki ott lakik, ahol vagytok? De jó, akkor mond azt, h reméled jól fog utazni, várja majd valaki az állomáson otthon, például a barátja? Legyél már egy kicsit kreatív:D
8/10 A kérdező kommentje:
És ez: mondd csak a barátod bánná, ha kikísérnélek az állomásra ?
2011. nov. 14. 05:42
9/10 A kérdező kommentje:
Vagy ez milyen?;)
Mondd csak, nem lenne kedved eljönni velem pl egy moziba? Vagy a barátod bánná?
2011. nov. 14. 07:21
10/10 anonim válasza:
Egy leánnyal soha ne beszélj a volt vagy a mostani barátjáról. Nekem már voltak sikereim nőknél, akiknek mikor elkezdtem udvarolni, azt mondta, hogy van barátja, én meg azt mondtam neki, hogy jó, és tovább folytattam az udvarlást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!