Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány aki tetszik de nem tudom mit csináljak?
Figyelt kérdés
Van egy lány aki tetszik de nem tudom én tetszem-e neki, lesz egy szülinapi házibulim amire meghívtam és azt mondta jön akkor mit csináljak ha eljön:
hogy kezdeményezzek?
mit csináljak hogy levágja hogy bejön nekem?
16/f (a lány 15)
2011. dec. 13. 21:05
1/8 anonim válasza:
Kis ital feszültségoldásra, hangos értelmetlen zene, megkínálgatod, kétértelmű kijelentések, enyhe célzások.
Körbehányod rizsával a lényeget.
2/8 anonim válasza:
itasd le és dugd meg! vagy ne...
3/8 anonim válasza:
énekeld a fülébe,hogy 'love is in the air' :D
4/8 anonim válasza:
Menj el TE hozzájuk, haladj át a bejárati ajtójukon és PUFF már be is jöttél Neki.
5/8 anonim válasza:
"Körbehányod rizsával a lényeget."
A csajt?
6/8 A kérdező kommentje:
érintsem meg a kezét meg célozgassad egy kis pia után?
2011. dec. 13. 21:13
7/8 anonim válasza:
Ja a csajt telibe, de már csak másnap.
8/8 anonim válasza:
esetedben kérdező a kórház és a papbácsi között legyen valahol a csaj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!