Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért kelt el már 20 felett a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kelt el már 20 felett a szép és átlagos külsejű lányok nagy része?

Figyelt kérdés
Volt már egy ilyen kérdés, de engem is érdekelne. Én sem találok már szingli 20-22 év feletti lányt. Már majdnem mindnek van párja.
2011. dec. 12. 17:28
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Azt azért nehéz feltételezni, hogy mindnek tetszel, mert sajnos én úgy veszem észre, hogy túl magasan vannak ezeknek a lányoknak az igényei. Még egy 25-30 éves pasinál megbocsátják ha csak albiban él, de azt már nem ha nincs kocsija. az a minimum. Viszont egy 35-östől már elvárják, hogy legyen legalább egy panelházad és pl egy 4 milkós autód. Ettől nem mennek lejjebb. Ha ez megvan akkor állnak veled szóba. Ezek az átlaglányok is olyan hercegnő módjára tudnak járni-kelni és ezer pasiból csak egyet válogatnak ki melléjük, mintha ők xarták volna a spanyol viaszt. Pedig most az átlagosan szép lányokról beszélek nem a bombázókról. A 80%-uk arrogáns és be akarják tenni a feneküket egy gazdag pasi otthonába, úgy hogy ők még semmit sem tettek le az asztalra. De az elvárások már verdesik a egeket. Így nehéz megfelelni. Aztán meg ők szidnak minket, hogy töketlenek vagyunk mert nem megyünk oda hozzájuk. De minek mennék oda ha tudom, hogy lekeezelően elutasít? Mert ők csak az elutasításban meg a pasik válogatásában a jók. Ha meg összejönnek a gazdag macsóval, az meg szanaszéjjel csalja őket, akkor emg jönnek, hogy miért nincs rendes pasi. Pedig van rendes pasi, csak nem kéne elhajtani az összes rendes pasit és csak a gazdagnak és izmosnak helyet adni. Itt van a kutya elásva.
2011. dec. 12. 18:40
 22/31 A kérdező kommentje:
Minden ember egyenlő, de a lányok úgy vélik, hogy ők egyenlőbbek!
2011. dec. 12. 18:42
 23/31 anonim ***** válasza:

Igazad van kérdező, legalábbis részben...mert az ilyen lányok akiket leirtál csak egy százaléka a magyar társadalomnak...még ott van egy bizonyos százaléka aki okos és csinos és kedves...csak sajnos neked vagy nekem vagy más nőket elitélő pasasoknak nem jut ilyen csajból, mert ezek a lányok azzal a pasival jönnek össze, aki félretette a múltat, pozitiv hozzáállása van a nőkkel szemben(ez érződik a kisugárzásában,hozzáállásában) és próbálkozik náluk, előitélet nélkül, még akkor is ha elötte 20 hozzá hasonló csinos lány elutasitotta.Amig nem beszélsz vele, nem tudhatod milyen az a lány, igaz csinos mint a többi, igaz szexin öltözködik, de lehet van egy alapvető különbség közte és a többi lány között éspedig a mentalitása.Úgyhogy ne vedd egy kalap alá az egészet.

Próbálkozni kell, mert sose tudod, kivel van dolgod.

2011. dec. 12. 19:41
 24/31 anonim ***** válasza:
keress 20 alatt
2011. dec. 12. 23:23
 25/31 anonim ***** válasza:

# 19 és Kérdező!

Az előnyöm jelentős részében házas voltam, tehát újra kellett tanulnom nekem is. Azt meg talán nem kell elmagyarázni, hogy a válástól nem szokás meggazdagodni. Egy értelmes nő képes meglátni a férfiban a lehetőséget. (Tehát nem a pillanatnyi anyagi helyzetét nézi.)

Viszont tény, hogy magabiztosságot az, hogy volt már pár barátnőm, komoly kapcsolatom és a válást is én kezdeményeztem. És minimum 3000x "elvesztettem a szüzességemet".

Szellemi munkát végzek és versenyszerűen sportolok. Tehát nincs nagyon ostoba ábrázatom és jól érzem magam a testemben.

Nem nehéz elhinnem, hogy a legtöbb lánynak tetszem. (Persze ez nem azt jelenti, hogy így is van, és volt már pár elutasításban is részem.)

Az életkorral kapcsolatban több megállapításod is téves! 5-10 évvel fiatalabbnak szoktak nézni. Mikor elmondom az igazságot, akkor sok lány megijed. Volt olyan, hogy ezért kellett elmondanom, mert azt hitte, ő az idősebb, közben majd' 10 évvel fiatalabb volt nálam.

De 21 éves lánynál is jó lettem volna, de mást választottam.

Van, aki az én koromban csak a 20-25 éves lányokra hajt. Az én egomnak is jót tesznek az ilyen hódítások. De éppen ez az az életkor, mikor a különbség már nem számít. +/- 10 év lazán belefér. (Minuszban 15 is. :-)) 20-25 éves intervallumból válogathatok.

35/F

2011. dec. 13. 00:06
 26/31 anonim ***** válasza:

Hát gratula, te vagy a példaképem :))

A versenyszerü sportolás, a szellemi munka mellett nagyon nyertes hozzáállás...rám is nagyon jó hatással van igaz nem versenyszerüen csinálom, csak kezdő szinten de naponta.Ami a sok nődet illeti, hát ott is le a kalappal mert én 29 évesen betudhatok maximum 8at, azokat is nehezen, mert gátlásos voltam, azóta se sikerült leküzdeni teljesen.Akárhogyan veszzük a nőknek a tapasztalt,hozzáértő férfi kell, aki már fellazult a csajok társaságában,tudja a szex fortélyait stb stb stb....kár hogy a gátlásosok meg vannak pecsételve egy életre...én nagyon keveset változtam 29 éves koromig.Persze, szuper hogy te laza vagy és dobod a dumát de ez nem megy mindenkinek...

2011. dec. 13. 08:07
 27/31 anonim ***** válasza:

A gátlások nincsenek beleégetve senkibe! El nem hinnéd, hogy mennyire gátlásos voltam.

35/F

2011. dec. 13. 10:33
 28/31 anonim ***** válasza:
kérdező, ne legyél már ennyire himsoviniszta :D neked is van kocsid, hajtásid, nem? ebben a korban már normalis..
2011. dec. 13. 10:43
 29/31 anonim ***** válasza:

hát én 14-15 évesen nem pasiztam legalábbis úgy ahogy a mai tinik úgy nem,sztem nem vagyok csúnya egyátalán,de 19 éves korom óta párkapcsolatban élek,sőt már a vőlegényem,tudod mit 17-19 évesen sokan szingli,nekem akkor nagyon rövid kapcsolatszerűségeim voltak é a barátnőimnek is vagy voltak akiknek semmilyen,de a korosztályomban is vannak itt a fősulin szinglik elég sokan,keress és találj,de ne menj discoba vagy ilyen helyekre mert tele van 13-16 éves tinikékkel

22L

22L

2011. dec. 13. 12:33
 30/31 anonim ***** válasza:

Tegnap 19:41-s egy nagyon szép tiszta meglátást fogalmazott meg.

Nem egyszer volt, hogy ha még a gátlásosságot le is küzdötte az emberke, elő-elő jött a kollektivizált "utálat",ami olyan érzés volt hallgatni számomra, mintha provokálnák hogy na, mikor leszel már te is olyan?

És aki viszont abba a nem tudom hány % kivételbe tartozik,az nem lesz a végtelenségig megértő erre a "panaszkodásra"...engem bántottak már meg így, szabályosan bunkók voltak velem, és nem is volt kedvem tovább ismerkedni sajnos.

Ez egy szösszenet hozzátűzés volt :)

A kérdésedre válaszolva, azt szoktam mondani, nem a lányok/fiúk vannak kevesen, vagy fogytak el, a lehetőségek korlátozottak. Tehát,járj több helyre, és bátorsággal felvértezve (nem harapott eddig senki fület), menj oda :)

2011. dec. 13. 19:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!