Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kelt el már 20 felett a szép és átlagos külsejű lányok nagy része?
Igazad van kérdező, legalábbis részben...mert az ilyen lányok akiket leirtál csak egy százaléka a magyar társadalomnak...még ott van egy bizonyos százaléka aki okos és csinos és kedves...csak sajnos neked vagy nekem vagy más nőket elitélő pasasoknak nem jut ilyen csajból, mert ezek a lányok azzal a pasival jönnek össze, aki félretette a múltat, pozitiv hozzáállása van a nőkkel szemben(ez érződik a kisugárzásában,hozzáállásában) és próbálkozik náluk, előitélet nélkül, még akkor is ha elötte 20 hozzá hasonló csinos lány elutasitotta.Amig nem beszélsz vele, nem tudhatod milyen az a lány, igaz csinos mint a többi, igaz szexin öltözködik, de lehet van egy alapvető különbség közte és a többi lány között éspedig a mentalitása.Úgyhogy ne vedd egy kalap alá az egészet.
Próbálkozni kell, mert sose tudod, kivel van dolgod.
# 19 és Kérdező!
Az előnyöm jelentős részében házas voltam, tehát újra kellett tanulnom nekem is. Azt meg talán nem kell elmagyarázni, hogy a válástól nem szokás meggazdagodni. Egy értelmes nő képes meglátni a férfiban a lehetőséget. (Tehát nem a pillanatnyi anyagi helyzetét nézi.)
Viszont tény, hogy magabiztosságot az, hogy volt már pár barátnőm, komoly kapcsolatom és a válást is én kezdeményeztem. És minimum 3000x "elvesztettem a szüzességemet".
Szellemi munkát végzek és versenyszerűen sportolok. Tehát nincs nagyon ostoba ábrázatom és jól érzem magam a testemben.
Nem nehéz elhinnem, hogy a legtöbb lánynak tetszem. (Persze ez nem azt jelenti, hogy így is van, és volt már pár elutasításban is részem.)
Az életkorral kapcsolatban több megállapításod is téves! 5-10 évvel fiatalabbnak szoktak nézni. Mikor elmondom az igazságot, akkor sok lány megijed. Volt olyan, hogy ezért kellett elmondanom, mert azt hitte, ő az idősebb, közben majd' 10 évvel fiatalabb volt nálam.
De 21 éves lánynál is jó lettem volna, de mást választottam.
Van, aki az én koromban csak a 20-25 éves lányokra hajt. Az én egomnak is jót tesznek az ilyen hódítások. De éppen ez az az életkor, mikor a különbség már nem számít. +/- 10 év lazán belefér. (Minuszban 15 is. :-)) 20-25 éves intervallumból válogathatok.
35/F
Hát gratula, te vagy a példaképem :))
A versenyszerü sportolás, a szellemi munka mellett nagyon nyertes hozzáállás...rám is nagyon jó hatással van igaz nem versenyszerüen csinálom, csak kezdő szinten de naponta.Ami a sok nődet illeti, hát ott is le a kalappal mert én 29 évesen betudhatok maximum 8at, azokat is nehezen, mert gátlásos voltam, azóta se sikerült leküzdeni teljesen.Akárhogyan veszzük a nőknek a tapasztalt,hozzáértő férfi kell, aki már fellazult a csajok társaságában,tudja a szex fortélyait stb stb stb....kár hogy a gátlásosok meg vannak pecsételve egy életre...én nagyon keveset változtam 29 éves koromig.Persze, szuper hogy te laza vagy és dobod a dumát de ez nem megy mindenkinek...
A gátlások nincsenek beleégetve senkibe! El nem hinnéd, hogy mennyire gátlásos voltam.
35/F
hát én 14-15 évesen nem pasiztam legalábbis úgy ahogy a mai tinik úgy nem,sztem nem vagyok csúnya egyátalán,de 19 éves korom óta párkapcsolatban élek,sőt már a vőlegényem,tudod mit 17-19 évesen sokan szingli,nekem akkor nagyon rövid kapcsolatszerűségeim voltak é a barátnőimnek is vagy voltak akiknek semmilyen,de a korosztályomban is vannak itt a fősulin szinglik elég sokan,keress és találj,de ne menj discoba vagy ilyen helyekre mert tele van 13-16 éves tinikékkel
22L
22L
Tegnap 19:41-s egy nagyon szép tiszta meglátást fogalmazott meg.
Nem egyszer volt, hogy ha még a gátlásosságot le is küzdötte az emberke, elő-elő jött a kollektivizált "utálat",ami olyan érzés volt hallgatni számomra, mintha provokálnák hogy na, mikor leszel már te is olyan?
És aki viszont abba a nem tudom hány % kivételbe tartozik,az nem lesz a végtelenségig megértő erre a "panaszkodásra"...engem bántottak már meg így, szabályosan bunkók voltak velem, és nem is volt kedvem tovább ismerkedni sajnos.
Ez egy szösszenet hozzátűzés volt :)
A kérdésedre válaszolva, azt szoktam mondani, nem a lányok/fiúk vannak kevesen, vagy fogytak el, a lehetőségek korlátozottak. Tehát,járj több helyre, és bátorsággal felvértezve (nem harapott eddig senki fület), menj oda :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!