Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kelt el már 20 felett a szép és átlagos külsejű
lányok nagy része?
Én meg soha életemben nem szemeztem egy lánnyal se, mert olyan csúnya vagyok.
2011. dec. 12. 18:00
Mert szépek vagy legalább átlagosak.
Ez nem kérdés, hanem rinyálás, de nincs is igazad. Sok szabad lány van.
2011. dec. 12. 18:01
nem ugy értettem.. de van h nem tudnak kilépni belole :S
2011. dec. 12. 18:04
14/31 A kérdező kommentje:
Igen kb 30 lánnyal szemeztem, de egyhez sem mentem oda mert fatökű voltam. Azt nem mondtam hogy sokáig szemeztem, max fél percig. A nők ha egy két pillantásból látják, hogy nem veszed a jelet, vagy hiába veszed ha nem mész oda, akkor új fickó után néznek.
Nekem pl nincs. De nem is kéne akárki, szóval nem vagyok egy könnyű eset. 22L
2011. dec. 12. 18:09
Én is gátlásos vagyok...mellette meg jóvágású is...szoktak is nézni, de inkább az egyetemista csajok akik meg jópár évvel fiatalabbak mint én...valahogy nagyon rettegek, hogy megalázz egy nálam mondjuk 7-8 évvel fiatalabb lány...mert látja hogy érett pasas vagyok, gondolja, biztos jó dumám is van...beleképzel dolgokat velem kapcsolatba, amik nem is jellemzőek rám esetleg...
2011. dec. 12. 18:13
Komoly élettapasztalat! 30 lányt néztél már fél percig, ez igen! :-)
Sosem érdekel, hogy tetszem-e egy lánynak. Feltételezem, hogy mindnek tetszem, ezért nem várok jeleket.
35/F
2011. dec. 12. 18:14
Hát azt hiába teszed.Pláne mikor ránézek egyes csajokra, kezdi egy olyan utálkozó pofával mintha bün lenne, hogy bámulóm...pedig nem vagyok csunya...túl sok a beképzelt, meg paraszt csaj, hogy ezzel a feltételezéssel indulj, hogy mindegyiknek tetszel.
2011. dec. 12. 18:19
Az a probléma kedves 35 éves úriember, hogy te igazságtalan helyzeti előnnyel indulsz. van 14 év előnyöd, onnan könnyű okosnak lenni, a lányok 95%-a a magadfajta idősebb, de még jóképű ürgékre bukik, ti meg hülyék lennétek a MILF-eket választani, szóval a min prédánkat (bocsi lányok) csaklizzátok el.
2011. dec. 12. 18:23
jani válasza:
a legtöbb jó nő tényleg hamar foglalt lesz,a maradék meg válogatós.az a helyzet, hogy igazából a lányok közel fele egyedülálló,és sokszor évek vannak 2 kapcsolat közt.mert a magyar srácoknak(nekünk)kb ugyanaz a tipus tetszik.így belőlük"hiány" van a többiből meg nem.általában a kis mell, szép arc,kis fenék-kombináció jön be az embereknek.na persze nem mindenkinek, csak a többségnek.de ugyanez a helyzet a lányok szemszögéből is, nekik is megvan a séma, hogy mi tetszik, szintén általában,a többi meg le van sz*rva.ha pl kövér vagy akármi kifogásolható van valakin,az már nem kell senkinek.
2011. dec. 12. 18:33
Kapcsolódó kérdések: