Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ez mit akar jelenteni?
Edzés/kondi után megyek haza/ leülök haverommal valahova enni és néhány lány nézelődni szokott.
Bejövős vagyok kissé izzadt kócos hajjal, vagy mi a lényeg? Nem értem :\ és ez az egész kicsit zavarba hoz... nincs túl sok önbizalmam, az is megfordult bennem, hogy azért néznek , mert annyira hülyén nézek ki .s
esetleg azt jelenti, h menjek oda?
na igen, ez már valami :D
miért, ha látatlanba azt mondom neked hogy nagyn jó pasi vagy és eldobom tőled a tangám, attól jobban érzed majd magad?
hát, ez esetben tessék: nagyon jó pasi vagy kérdező, teljesen rád izgultam :)
egész nap parasztokkal vagyok körülvéve a suliban :) legalább már az idióta kérdésemre kapjak NORMÁLIS választ
Sportolok egészséges vagyok, nem vagyok büdös, nálam ezerszer rondább emberek is vannak, 1 deka zsír sincs rajtam 190 centi magas vagyok 74 kiló, csak nincs önbizalmam ,de legalább arra jó volt , h jól felidegesítsetek, köszönöm :) mostantól semminek nem érdekel a következménye ,csinálom amit akarok CSŐ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!