Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ez mit akar jelenteni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

R3placer kérdése:

Lányok, ez mit akar jelenteni?

Figyelt kérdés

Edzés/kondi után megyek haza/ leülök haverommal valahova enni és néhány lány nézelődni szokott.

Bejövős vagyok kissé izzadt kócos hajjal, vagy mi a lényeg? Nem értem :\ és ez az egész kicsit zavarba hoz... nincs túl sok önbizalmam, az is megfordult bennem, hogy azért néznek , mert annyira hülyén nézek ki .s

esetleg azt jelenti, h menjek oda?

2011. dec. 6. 17:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Szerintem terhes vagy
2011. dec. 6. 17:14
 2/13 szamóca.. ***** válasza:
szeretem ezeket a kérdéseket... honnan kéne tudnunk hogy ők miért néznek? lehet azért, mert igénytelen vagy és még büdös is, s nem értik hogy lehet így enni. lehet nem is téged néznek.
2011. dec. 6. 17:19
 3/13 anonim ***** válasza:
úr isten terhes vagy
2011. dec. 6. 17:23
 4/13 RohanjElemér ***** válasza:
vajon kislány lesz vagy kisfiu??
2011. dec. 6. 17:25
 5/13 A kérdező kommentje:
szopjatok f@szt , menjetek szívjátok más vérét a marhaságaitokkal, már 1 kis önbizalmat se lehet szerezni ezen a trágya oldalon
2011. dec. 6. 17:35
 6/13 anonim ***** válasza:
Legalább bevallottad hogy erre ment ki a dolog :DD
2011. dec. 6. 17:36
 7/13 szamóca.. ***** válasza:

na igen, ez már valami :D

miért, ha látatlanba azt mondom neked hogy nagyn jó pasi vagy és eldobom tőled a tangám, attól jobban érzed majd magad?

hát, ez esetben tessék: nagyon jó pasi vagy kérdező, teljesen rád izgultam :)

2011. dec. 6. 17:37
 8/13 A kérdező kommentje:

egész nap parasztokkal vagyok körülvéve a suliban :) legalább már az idióta kérdésemre kapjak NORMÁLIS választ

Sportolok egészséges vagyok, nem vagyok büdös, nálam ezerszer rondább emberek is vannak, 1 deka zsír sincs rajtam 190 centi magas vagyok 74 kiló, csak nincs önbizalmam ,de legalább arra jó volt , h jól felidegesítsetek, köszönöm :) mostantól semminek nem érdekel a következménye ,csinálom amit akarok CSŐ

2011. dec. 6. 17:40
 9/13 anonim ***** válasza:
Honnan tudjuk, hogy pár lány miért néz titeket :D Ha mindig ugyanazok a lányok akkor valószínű hogy bejöttök nekik... :)
2011. dec. 6. 17:42
 10/13 DakotaDamon ***** válasza:
Úristen, légy az enyém! *.* De csak ha ezek mellett sötét a hajad és kék a szemed!
2011. dec. 6. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!