Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi volt a legrondább visszautasítás amit mondtatok egy pasinak?
nekem,azvolt,a,legbrutálabb,amit,mondtak,hogy,
hagyyááááál,békééééééééééén,nemtetszeeeeeeeeeeel.
pedig,csak,annyit,kérdeztem,van-e,barátja.o.O
én se lány vagyok de:
engem az borít ki legjobban amikor még azelőtt közlik hogy nem tetszem nekik mint pasi amikor még rá se tértem a mondandómra csak szimplán kedves vagyok és csak tervezgetem hogy 1-2hét múlva bepróbálkozom
3-as: hogy Te milyen kedves egy lány lehetsz. Kapnál tőlem egy this-is-sparta-t. :)
(Pedig nő vagyok.)
"A szülinapján közöltem az egyik volt pasimmal, hogy 2 hete összejöttem egy másik csávóval és már nem szeretem."
Na!
Nekem meg ilyen ribancok nem kellenének soha!
23/F
Én nem szeretem megmondani a pasiknak, hogy nem kellenek, nem akarok tőlük semmit, mert az olyan kellemetlen, neki kéne észrevenni, hogy semmi esélye.
Így viszont legalább senkivel nem veszek össze és van egy csomó szárazbarátom, akik rajonganak értem. Jól jön a sok ismerős, ha kell valami, egy barát sokkal hasznosabb, mint egy olyan, akivel járok, lehet tőle kérni szívességeket és még csak le se kell feküdni vele.
Szóval én csak finoman átvezetem őket barát zónába, észre sem veszik.
Na jó, volt már, hogy elküldtem egy-két pasit, akik konkrétan megmondták, hogy járni akarnak. Azt mondtam, hogy nézzen már magára, nem vagyunk egy kategória, ilyen ocsmány pasival szóba se állnék.
21/L
11:16 : Nem túl etikus dolog amit csinálsz, de igazad van, akit ki lehete használni azt ki is kell!
Én azért nem engedném magam így megvezetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!