Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi volt a legrondább visszautasítás amit mondtatok egy pasinak?
Szerintem meg okos is vagyok, egyetemre járok és még szép is vagyok. Nem tehetek róla, bocsika.
És szeretem megkapni amit akarok, ez sem bűn. Ha nem kell a pasi, akkor is megtartom, ez neki is jó szerintem, minden pasi örül egy kedves, szép, okos lány barátságának.
És nem vagyok olyan, mint aminek itt sokan hisznek, rengeteg barátom, haverom van.
21/L
Szerintem meg okos is vagyok, egyetemre járok és még szép is vagyok. Nem tehetek róla, bocsika.
ész még cerény isz vadok bocsika
ha te 21éves vagy kisanyám akkor én meg 221
ez kamu mind babám
próbálkozz még :)
:DDD
"egyetemre járok, okos vagyok"... :DD
Fiatal vagy még, majd rájössz, hogy a kettőnek nem sok köze van egymáshoz. (Lehet köze, de sokszor nincs.)
Erről meg, hogy "nem tehetek róla", csak az a köznyelvben használatos mondás jut eszembe, hogy "amivel az Isten érdemtelenül elhalmozott".
Most írd azt légyszi, hogy én biztos csak irigy vagyok. :DDD
(meg persze mindenki más is, aki nem a véleményedet osztja)
Mindenesetre sok boldogságot kívánok Neked az _igaz_ barátaid körében! :)
A legrondább visszautasítás, amit kaptam, az volt, hogy mit képzelek magamról, olyan ocsmány vagyok, hogy rám se bír nézni, még akkor sem járna velem, ha az utolsó ember lennék a Földön. Ez akkor nagyon rosszul esett. Ez volt 2 éve, azóta igyekszem változtatni, gyúrok, kontaktlencsét hordok szemüveg helyett és jobban öltözködöm. Most már nem küldenek el egyből a lányok, sok lány barátom lett, már merek beszélgetni velük.
A 21 éves lánynak, akit itt támadnak, teljesen igaza van, minden szép lánynak vannak fiú barátai, akiket kicsit kihasznál, de ez a fiúknak még tetszik is. Ez teljesen normális. Én is örülök, ha egy jó csaj szívességet kér tőlem, meghívhatom egy italra, ilyesmi.
22/F
Hát akkor vedd vissza a régi szemüvegedet,
mert a lencse sajnos nem sokat ér.
Én is fiú vagyok,és némelyik társamon ki tudok akadni.
Akit kihasznál egy lány/nő majd utána szépen otthagyja,vagy a pasija mellett le sem szarja,azt nem tudom sajnálni.
Egyre több csaj él vissza azzal h a csávók csorgatják utánuk a nyálukat.
nekem is volt h a csaj felhozta h ez nincs neki
ilyen ruhát nézett ki meg olyat,pedig nem jártam vele
aztán egyértelművé vált lassn h azt szeretné ha én költenék rá
és ő mit ad cserébe?
h vele mutatkozok?
Jól tetted!
DE miért szakított,ha azt mondta szeret?
Nem akartál vele lefeküdni?
Mert így ezt nem értem.
Irigylem a kedves válszolót, hogy tud egyetemre járni, Nekem sajnos nem adatott meg..... majd talán egyszer...
Ami viszont szomorú, hogy az emberek nem azért mennek el egyetemre, föiskolára hogy tanulhassanak, hanem azért, hogy elmondhassák "Én okos vagyok"..... sem okos, sem intelligens az az ember aki ezzel felvág.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!