Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem ez volt a helyes módja elintézni ugye? (visszautasitás)
volt egy fiú baráti szinten, és találkozóra hivott. 22 évesek vagyunk. Jól elvoltunk, bár én kicsit többre számitottam, hiszen csak úgy találkozni fiú lány nem szokott :) kicsit csalódtam is.
Majd későbbiekben fiú többször is irt, én meg a munkára hivatkozva lepattintottam... gondoltam valahogy veszi a lapot. Nem vette, és egyszercsak megirta, hogy többet szeretne... nem volt mit tenni, el kellett hajtani, őszintén. Persze visszairt, hogy beszéljük meg, első találkozón csak jobban szeretett volna megismerni.
Erre nem válaszoltam, gondoltam majd lenyugszik.
Eltelt félév, nemrég lett új pasi, és megint jött tőle levél: örült, hogy megismerhetett, és mivel félt attól, hogy összejövök valaki mással amig ő várakozik, inkább előre megirta a helyzetet.
Valamiért rohadt erős lelkifurdalásom lett most. Nem ez volt a helyes módja elintézni ugye?
Tehát te többet akartál tőle, ezért lepattintottad, amikor jelezte, hogy többet akar tőled.
Mivel nem fektetett le elsőre...
Kommentálnám, de a káromkodás szűrő az istennek nem engedi át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!