Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Volt már olyan, hogy tudtátok hogy nektek nem kell az adott pasi, de azért megpróbáltátok kihasználni amennyire lehet?
öö...nem. ha nekem nem tetszik egy pasi, nagyon gyorsan tudatom vele, mert utálom, amikor egy szimpla kedves gesztust úgy értelmez, h oda vagyok érte.
várj, mégis történt már ilyen. mondjuk annak a pasinak többször is elmondtam, h nem vonzódom hozzá, meg ne erőltessük, de "kihasználtam", amikor senkit nem értem el és sürgősen meg kellett valakit kérdeznem egy munkaüggyel kapcsolatos szabályról. na de szerintem ez nem nagy dolog, tehát nem is igazán kihasználás.
Nekem volt, hogy kellet egy pasi nyára.......
nem éreztem semmit,de már szeretlek volt egymásnak meg minden...
kamuztam neki egy keveset...(féltem , hogyha lebukok a fagyi visszanyal)
de utána annyira jószívű lettem volna vele, hogy lefekszek vele(szűz voltam)
azt meg ő baltázta el...
úgyh erre nem vagyok büszke, és szerintem ki is használtam....
jó nagy ribanc voltam ....
Ja, így már értem!
Igen volt. Egyetlen egy srácot nem küldtem el a fenébe, mert nem is jelezte, hogy bejövök neki. Szóval inkább mindketten barátok voltunk kezdetben. Aztán az idő teltével és beleszerettem. És ő is belém, és azóta is boldogan élünk...
22/L
Volt ilyen, de csak olyankor, amikor úgy éreztem, hogy jogosan adom neki vissza, mert ő is bunkó volt velem. Megszívattam, aztán otthagytam, nem bántam meg azóta se, mert megérdemelte.
Aki meg rendes velem, azzal én is az vagyok.
A nők a jószívű férfiakat általában pénztárcának nézik. Volt rá példa bőven, csak én voltam a szenvedő fél. :)
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!