Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Volt már olyan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Volt már olyan, hogy tudtátok hogy nektek nem kell az adott pasi, de azért megpróbáltátok kihasználni amennyire lehet?

Figyelt kérdés
2011. dec. 6. 11:29
 1/10 anonim ***** válasza:

???????????

Ezt nem értem!

22/L

2011. dec. 6. 11:44
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem utasították vissza már az első alkalommal. Azaz nem tetszett külsőre de ti azért húztátok.
2011. dec. 6. 11:45
 3/10 anonim ***** válasza:

öö...nem. ha nekem nem tetszik egy pasi, nagyon gyorsan tudatom vele, mert utálom, amikor egy szimpla kedves gesztust úgy értelmez, h oda vagyok érte.

várj, mégis történt már ilyen. mondjuk annak a pasinak többször is elmondtam, h nem vonzódom hozzá, meg ne erőltessük, de "kihasználtam", amikor senkit nem értem el és sürgősen meg kellett valakit kérdeznem egy munkaüggyel kapcsolatos szabályról. na de szerintem ez nem nagy dolog, tehát nem is igazán kihasználás.

2011. dec. 6. 11:45
 4/10 anonim ***** válasza:
Velem rendszeresen megtörténik, aki nem kell, mint pasi, azt megtartom barátnak, nagyon hasznos lesz később, ha sok barátom van. A barátoktól meg lehet szívességeket kérni, elvisznek kocsival az éjszaka közepén egyik partyból a másikba, meghívnak egy koktélra, megírják helyettem a beadandókat, segítenek munkát találni. Szóval én megtartom a csúnya pasikat is, akik nem kellenek, ők még örülnek is, hogy a közelemben lehetnek és egy kicsit kihasználom őket.
2011. dec. 6. 11:46
 5/10 anonim ***** válasza:

Nekem volt, hogy kellet egy pasi nyára.......

nem éreztem semmit,de már szeretlek volt egymásnak meg minden...

kamuztam neki egy keveset...(féltem , hogyha lebukok a fagyi visszanyal)

de utána annyira jószívű lettem volna vele, hogy lefekszek vele(szűz voltam)

azt meg ő baltázta el...

úgyh erre nem vagyok büszke, és szerintem ki is használtam....

jó nagy ribanc voltam ....

2011. dec. 6. 11:47
 6/10 anonim ***** válasza:

Ja, így már értem!

Igen volt. Egyetlen egy srácot nem küldtem el a fenébe, mert nem is jelezte, hogy bejövök neki. Szóval inkább mindketten barátok voltunk kezdetben. Aztán az idő teltével és beleszerettem. És ő is belém, és azóta is boldogan élünk...

22/L

2011. dec. 6. 11:50
 7/10 anonim ***** válasza:
Velem fiúként előfordult már nem egyszer. Volt aki arra hajtott, h kifizessem a koncertjegyét, de csak egy sört kapott, mert azért résen voltam.
2011. dec. 6. 11:52
 8/10 anonim ***** válasza:

Volt ilyen, de csak olyankor, amikor úgy éreztem, hogy jogosan adom neki vissza, mert ő is bunkó volt velem. Megszívattam, aztán otthagytam, nem bántam meg azóta se, mert megérdemelte.

Aki meg rendes velem, azzal én is az vagyok.

2011. dec. 6. 14:13
 9/10 anonim ***** válasza:

A nők a jószívű férfiakat általában pénztárcának nézik. Volt rá példa bőven, csak én voltam a szenvedő fél. :)

F

2011. dec. 6. 14:18
 10/10 anonim ***** válasza:

ma 11:46

:D

2011. dec. 6. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!