Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nektek mindig egy adott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mindig egy adott típusú pasi/lány tetszik, vagy nincs típusotok, az tetszik akiben találtok valami vonzót?

Figyelt kérdés
Pl nekem régebben csak a fekete hajú, világos szemű pasik tetszettek, mostanában meg már mindegy a hajszín/szemszín, csak legyen benne valami olyan ami megtetszik.
2011. dec. 5. 23:53
 1/6 anonim ***** válasza:

Még fiatalok vagyunk addig válogatunk,ahogy öregszünk már mind egy csak legyen valaki! D

Komolya a témát,nekem nincs konkrét ideál csak fogjon meg benne valami!

Max abban,hogy:ne legyen alacsony,rendes,kedves a legfontosabb !

2011. dec. 5. 23:58
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem általában ugyanaz a típus tetszik.De sajnos a kémia néha kicseszik velem és vonzódom homlokegyenest más hapsihoz is :D
2011. dec. 6. 00:02
 3/6 anonim ***** válasza:

Van egy alap típus ami nagyon tetszik. Nekem ez a sötét haj, sötét szem, kreolos bőr, magas, széles vállú kisportolt. Ez az a típus, amit mondjuk a barátnőim ha meglátnak kapásból tudják, hogy bejönne nekem. Ugyanakkor van, hogy mindez megvan, de valahogy az összhatás mégse vonzó számomra. Aztán van olyan is, hogy mondjuk nem kimondottan izmos, inkább csak nem vékony, nem is mackós, nem is kövér, szal nincs kocka hasa, de mégis az sugárzik belőle, hogy erős, kék a szeme, világosbarna a haja, és mégis ha a közelemben van hebegek-habogok és totálisan összezavar a puszta jelenlétével. Mert van valami olyan a kisugárzásában, ami ezt váltja ki belőlem.

Szóval összefoglalva, van egy ideálom, de ez inkább csak egy statisztika, ha leeht ezt így nevezni, mert általában ilyenek a pasik akik tetszenek, de ettől még nem ragaszkodom hozzá, hogy csak ilyen lehet.

2011. dec. 6. 01:25
 4/6 anonim ***** válasza:
2011. dec. 6. 01:33
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem is van egy típus, akire egyből rávetném magam. Magas, feltűnően jóképű, sötét, dús haj, sötétebb bőrszín, tüzes szemek, széles vállak, izmos, szálkás, de nem testépítő alkat, kellemesen szőrös mellkas és karok, stílusos öltözködés. Olyan igazi macsó. Arca szögletes, nem pufi, nem kerek.

Csak az a baj, hogy mostanában a férfiak nem ilyenek. Ritka az én típusom, de ha meglátok egy ilyet, akkor elolvadok.

21/L

2011. dec. 6. 11:22
 6/6 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nincs ideálom. Vagyis van, de úgy átlag 2 hetente változik.
2011. dec. 6. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!