Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a már már horrorisztikus sztoriról?
Elmesélem mi történt velem,igazából csak a páromnak meséltem el.
Egyszer neten ismerkedtem egy férfival,szimpatikusnak találtam,és hosszas levelezgetés után belementem hogy jó,akkor találkozzunk élőben is.
Találkoztunk egy párszor,majd felvetett egy ötletet h menjünk el egy szállóba,de ne féljek,nem akar semmi olyat,csak beszélgetnénk,iszogatnánk,mert a szoba 2 ágyas lenne.Belementem,17 éves voltam,ő 24 körül,örültem hogy szimpatikus vagyok egy idősebb srácnak,volt közös téma,jól el tudtam vele beszélgetni.
El is mentünk,valami erdős részen volt a szálló,azt hiszem a csillaghegyen.
Bementünk és az volt a legfurább h nem láttam senkit,se embereket,se személyzetet egyetlen csávó ült a portán,ránk nézett köszönt a srácnak,jól megbámult engem,majd oaadta a kulcsot,senkit nem láttam az emeleteken,a szobáknál,kihalt volt az egész,de valamiért az első emeleten lévő csoki autómata megmaradt bennem.Bár igaz h ősz vége volt kb,lehet ezért volt ilyen kihalt minden.
A szoba a harmadikon volt,lepakoltunk és lementünk sétálni a szálló körül,volt kint egy ilyen szinpad szerűség padokkal,leültünk,elővett egy üveg bort,és iszogatni,beszélgetni kezdtünk.
Majd nemsokra rá,elővett 3 kis tablettát,azt mondta mivel ez egy erdős rész sok a kullancs,vegyem be mind a 3-at.
Nem tudom miért,de nem akartam ellenkezni,elvettem,de nem vettem be csak úgy csináltam mintha,aztán eldobtam mikor nem figyelt,amikor szintén félre nézett a bort pedig kilötyköltem,nem akartam sokat inni,nem tudtam akkor még semmit,nem is féltem,csak kezdtem kicsit kényelmetlenül érezni magam.Azt mondtam kezdek álmosodni,menjünk vissza,ő meg azt h nem csodálja,és visszamentünk.
Elmentem a wcre átvenni a hálóruhámat,és a bortól kicsit tényleg álmos lettem ezért elköszöntem és lefeküdtem.
Ő is az ágyához ment,valamiért nem sikerült elaludnom,ezért fenn maradtam de csukot szemmel,aztán tíz per után motoszkálást hallottam,ezért résnyire kinyitottam a szememet,ott állt felettem,és nézett közben a a farkát állítótta fel,nagyon megilyedtem,ezért elkezdtem mocorogni nyögni,és lassan felültem,ő meg gyorsan elrakta a farkát,és adott még egy szem valamit,de most végképp nem vettem be,az ágy mögé csúsztattam.
Ijedt képpel mondtam neki h elfelejtettem h cukor beteg vagyok,rosszul érzem magam,láttam h van egy autómata hozzon nekem egy szelet csokit,vagy lemegy a cukrom,és rosszul leszek.
Ő elment,h hoz,erre én kur.a gyorsan összepakoltam felvettem a ruhát,és egy emelettel feljebbi lépcsőfordulóra mentem,megvártam míg feljön,és bemegy a szobába,aztán lefutottam.
Ott álltam oda akartam menni a portáshoz,de az direkt rám se nézett,pedig biztos nagyon ijedt képet vágtam,de még csak felém se fordult,nem érdekelt,kifutottam ahogy csak bírtam,és az első buszra felszáltam a megállóban.
Nem mertem a rendőrséghez fordulni,a tablettákat mindig eldobtam,egyet sem raktam zsebre,amit bántam utólag,bántalmazni nem bántalmazott.Azon gondolkodtam hogy mi történhetett volna,és bár nagyon megilyedtem,napokig féltem,de ennyivel megúsztam.
Próbáltam visszakeresni neten,törölte magát.
A lakcímét,vezetéknevét nem tudtam.
Mire mentem volna vele??
Bűntudatom volt egy darabig h nem tudtam csinálni semmit.
Az járt a fejemben h nem én vagyok neki az első,hisz gyakorlatias volt,másnál lehet h szerencsésebben járt,és mennyi idő kell vajon h újra vadásszon???
Ezek jártak a fejemben,és soha többé nem ismerkedtem interneten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!