Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a véleményetek erről a már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről a már már horrorisztikus sztoriról?

Figyelt kérdés

Elmesélem mi történt velem,igazából csak a páromnak meséltem el.

Egyszer neten ismerkedtem egy férfival,szimpatikusnak találtam,és hosszas levelezgetés után belementem hogy jó,akkor találkozzunk élőben is.

Találkoztunk egy párszor,majd felvetett egy ötletet h menjünk el egy szállóba,de ne féljek,nem akar semmi olyat,csak beszélgetnénk,iszogatnánk,mert a szoba 2 ágyas lenne.Belementem,17 éves voltam,ő 24 körül,örültem hogy szimpatikus vagyok egy idősebb srácnak,volt közös téma,jól el tudtam vele beszélgetni.

El is mentünk,valami erdős részen volt a szálló,azt hiszem a csillaghegyen.

Bementünk és az volt a legfurább h nem láttam senkit,se embereket,se személyzetet egyetlen csávó ült a portán,ránk nézett köszönt a srácnak,jól megbámult engem,majd oaadta a kulcsot,senkit nem láttam az emeleteken,a szobáknál,kihalt volt az egész,de valamiért az első emeleten lévő csoki autómata megmaradt bennem.Bár igaz h ősz vége volt kb,lehet ezért volt ilyen kihalt minden.

A szoba a harmadikon volt,lepakoltunk és lementünk sétálni a szálló körül,volt kint egy ilyen szinpad szerűség padokkal,leültünk,elővett egy üveg bort,és iszogatni,beszélgetni kezdtünk.

Majd nemsokra rá,elővett 3 kis tablettát,azt mondta mivel ez egy erdős rész sok a kullancs,vegyem be mind a 3-at.

Nem tudom miért,de nem akartam ellenkezni,elvettem,de nem vettem be csak úgy csináltam mintha,aztán eldobtam mikor nem figyelt,amikor szintén félre nézett a bort pedig kilötyköltem,nem akartam sokat inni,nem tudtam akkor még semmit,nem is féltem,csak kezdtem kicsit kényelmetlenül érezni magam.Azt mondtam kezdek álmosodni,menjünk vissza,ő meg azt h nem csodálja,és visszamentünk.

Elmentem a wcre átvenni a hálóruhámat,és a bortól kicsit tényleg álmos lettem ezért elköszöntem és lefeküdtem.

Ő is az ágyához ment,valamiért nem sikerült elaludnom,ezért fenn maradtam de csukot szemmel,aztán tíz per után motoszkálást hallottam,ezért résnyire kinyitottam a szememet,ott állt felettem,és nézett közben a a farkát állítótta fel,nagyon megilyedtem,ezért elkezdtem mocorogni nyögni,és lassan felültem,ő meg gyorsan elrakta a farkát,és adott még egy szem valamit,de most végképp nem vettem be,az ágy mögé csúsztattam.

Ijedt képpel mondtam neki h elfelejtettem h cukor beteg vagyok,rosszul érzem magam,láttam h van egy autómata hozzon nekem egy szelet csokit,vagy lemegy a cukrom,és rosszul leszek.

Ő elment,h hoz,erre én kur.a gyorsan összepakoltam felvettem a ruhát,és egy emelettel feljebbi lépcsőfordulóra mentem,megvártam míg feljön,és bemegy a szobába,aztán lefutottam.

Ott álltam oda akartam menni a portáshoz,de az direkt rám se nézett,pedig biztos nagyon ijedt képet vágtam,de még csak felém se fordult,nem érdekelt,kifutottam ahogy csak bírtam,és az első buszra felszáltam a megállóban.

Nem mertem a rendőrséghez fordulni,a tablettákat mindig eldobtam,egyet sem raktam zsebre,amit bántam utólag,bántalmazni nem bántalmazott.Azon gondolkodtam hogy mi történhetett volna,és bár nagyon megilyedtem,napokig féltem,de ennyivel megúsztam.

Próbáltam visszakeresni neten,törölte magát.

A lakcímét,vezetéknevét nem tudtam.

Mire mentem volna vele??

Bűntudatom volt egy darabig h nem tudtam csinálni semmit.

Az járt a fejemben h nem én vagyok neki az első,hisz gyakorlatias volt,másnál lehet h szerencsésebben járt,és mennyi idő kell vajon h újra vadásszon???

Ezek jártak a fejemben,és soha többé nem ismerkedtem interneten.

2011. dec. 6. 10:34
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 A kérdező kommentje:

"valaki végigolvasta?:D:D:::D:D"

Ha ennyit nem tudsz elolvasni,a kötelező olvasmányokat hogy

sikerült? :D

2011. dec. 8. 09:17
 52/61 anonim ***** válasza:
hangos könyv :D:D:DD:D:D:
2011. dec. 8. 10:52
 53/61 A kérdező kommentje:

Az összeset?

Hát ja a mai fiatalok inkább plázáznak,

moziznak,nem tudják értékelni az olyan örömöket mint az olvasás,színház,séta a parkban.

Na mindegy ne térjünk el a tárgytól :D :D

Senki nem fog neked magán órát tartani,magyarázgatni

ha kíváncsi vagy rá elolvasod szépen,rászánsz kemény 2 percet,k.rva sokat el fog venni az életedből,tudom

később tudsz facebookozni :D

ha meg nem veszed a fáradtságot,és nem olvasod el

akkor nézz érdekesebb kérdéseket,és olvasd el azokat aranyom

na go!! :D smiley smiley meg lol meg xd meg a többi hasonló idegesítő karakter!

2011. dec. 8. 14:01
 54/61 A kérdező kommentje:

Egyébként ez baromira tud idegesíteni

a :D-n kívül más karaktereket is ismersz

vagy csak ez a 2 van a billentyűzeten?

költői kérdés volt

komolyan ezzel a sok idióta hangulatjellel az őrületbe tudnak kergetni

wáááááááá

2011. dec. 8. 14:04
 55/61 anonim ***** válasza:
0%
:D:D::D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:D:D: LoL
2011. dec. 8. 22:38
 56/61 A kérdező kommentje:

ha ez tényleg kielégítő örömet okoz neked...

bátran

2011. dec. 8. 23:35
 57/61 anonim ***** válasza:

ja hát én erre verem :$ :(

de rávettem magam h végre elolvassam a történeted és hát szóval sztem annak ellenére h belementél ebbe az egészbe okosan megoldottad és remélhetőleg megtanultad a leckét, nem is feltétlenül azt, h nem kell interneten ismerkedni de a gyanús körülményekre figyelhettél vna:) és annyit még hozzátennék h ezután a történés után egyből menned kellett vna a rendőrségre mert ahogy rád is más fiatal kis naiv lányra is veszélyes az ilyen elmebeteg:D nah de örülök h ennyivel megúsztad:P

2011. dec. 12. 23:32
 58/61 A kérdező kommentje:

neked is csak annyit tudok mondani,mint picivel előrébb is

az egyik kérdezőnek

örülök neki h így tök ismeretlenül hülyének,butának tituláljátok az embert,bezzeg ha veletek történne hasonló....

2011. dec. 13. 10:57
 59/61 anonim válasza:

Hát elég durva a történeted. És tényleg megfelelő tanulság. Én elég félős típus vagyok, igyekszem odafigyelni, mert már velem is történtek hasonló dolgok.

Például egy ismerősömet(itt lakik egy várossal arrébb) meghívta a barátja egy buliba. Elment a lány, aki ekkor 17 éves volt, de éjjel összevesztek a pasijával, elindult haza. A barátjának a haverja, aki a bulit tartotta utána ment és hazakísérte. Viszont a csaj nem ért haza, másnak a barátja és a családja keresni kezdte, telefonon hívogatták, de nem vette fel. Amikor hazaértek, a szomszédos szőlőnél meghallották a tompa telefoncsörgést. Valaki élve eltemette a lányt. Azóta megállapították, hogy a "haver" tette, megerőszakolta, majd végzett vele. A srác börtönben csücsül azóta is, remélhetőleg örökre. Szándékosan nem osztom meg a híradós linket, amelyben benne volt. De ha rákerestek, biztosan megtaláljátok. Tanulságképp szántam.

Szerencsére az én történeteim nem ennyire durvák, de talán csak azért nem, mert vigyázok magamra,illetve a szüleim is megfelelően figyeltek rám mindig.

2011. dec. 15. 12:52
 60/61 anonim ***** válasza:
Az élve eltemetés, és a "végzett vele", az nekem kicsit sántít, de biztos csak félre írtad. Ami biztos, hogy nagyon durva! Csak egyszer találkozzak egy ilyen állattal... Az ilyeneket kéne élve eltemetni jó mélyen...
2011. dec. 15. 14:04
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!