Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a véleményetek erről a már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről a már már horrorisztikus sztoriról?

Figyelt kérdés

Elmesélem mi történt velem,igazából csak a páromnak meséltem el.

Egyszer neten ismerkedtem egy férfival,szimpatikusnak találtam,és hosszas levelezgetés után belementem hogy jó,akkor találkozzunk élőben is.

Találkoztunk egy párszor,majd felvetett egy ötletet h menjünk el egy szállóba,de ne féljek,nem akar semmi olyat,csak beszélgetnénk,iszogatnánk,mert a szoba 2 ágyas lenne.Belementem,17 éves voltam,ő 24 körül,örültem hogy szimpatikus vagyok egy idősebb srácnak,volt közös téma,jól el tudtam vele beszélgetni.

El is mentünk,valami erdős részen volt a szálló,azt hiszem a csillaghegyen.

Bementünk és az volt a legfurább h nem láttam senkit,se embereket,se személyzetet egyetlen csávó ült a portán,ránk nézett köszönt a srácnak,jól megbámult engem,majd oaadta a kulcsot,senkit nem láttam az emeleteken,a szobáknál,kihalt volt az egész,de valamiért az első emeleten lévő csoki autómata megmaradt bennem.Bár igaz h ősz vége volt kb,lehet ezért volt ilyen kihalt minden.

A szoba a harmadikon volt,lepakoltunk és lementünk sétálni a szálló körül,volt kint egy ilyen szinpad szerűség padokkal,leültünk,elővett egy üveg bort,és iszogatni,beszélgetni kezdtünk.

Majd nemsokra rá,elővett 3 kis tablettát,azt mondta mivel ez egy erdős rész sok a kullancs,vegyem be mind a 3-at.

Nem tudom miért,de nem akartam ellenkezni,elvettem,de nem vettem be csak úgy csináltam mintha,aztán eldobtam mikor nem figyelt,amikor szintén félre nézett a bort pedig kilötyköltem,nem akartam sokat inni,nem tudtam akkor még semmit,nem is féltem,csak kezdtem kicsit kényelmetlenül érezni magam.Azt mondtam kezdek álmosodni,menjünk vissza,ő meg azt h nem csodálja,és visszamentünk.

Elmentem a wcre átvenni a hálóruhámat,és a bortól kicsit tényleg álmos lettem ezért elköszöntem és lefeküdtem.

Ő is az ágyához ment,valamiért nem sikerült elaludnom,ezért fenn maradtam de csukot szemmel,aztán tíz per után motoszkálást hallottam,ezért résnyire kinyitottam a szememet,ott állt felettem,és nézett közben a a farkát állítótta fel,nagyon megilyedtem,ezért elkezdtem mocorogni nyögni,és lassan felültem,ő meg gyorsan elrakta a farkát,és adott még egy szem valamit,de most végképp nem vettem be,az ágy mögé csúsztattam.

Ijedt képpel mondtam neki h elfelejtettem h cukor beteg vagyok,rosszul érzem magam,láttam h van egy autómata hozzon nekem egy szelet csokit,vagy lemegy a cukrom,és rosszul leszek.

Ő elment,h hoz,erre én kur.a gyorsan összepakoltam felvettem a ruhát,és egy emelettel feljebbi lépcsőfordulóra mentem,megvártam míg feljön,és bemegy a szobába,aztán lefutottam.

Ott álltam oda akartam menni a portáshoz,de az direkt rám se nézett,pedig biztos nagyon ijedt képet vágtam,de még csak felém se fordult,nem érdekelt,kifutottam ahogy csak bírtam,és az első buszra felszáltam a megállóban.

Nem mertem a rendőrséghez fordulni,a tablettákat mindig eldobtam,egyet sem raktam zsebre,amit bántam utólag,bántalmazni nem bántalmazott.Azon gondolkodtam hogy mi történhetett volna,és bár nagyon megilyedtem,napokig féltem,de ennyivel megúsztam.

Próbáltam visszakeresni neten,törölte magát.

A lakcímét,vezetéknevét nem tudtam.

Mire mentem volna vele??

Bűntudatom volt egy darabig h nem tudtam csinálni semmit.

Az járt a fejemben h nem én vagyok neki az első,hisz gyakorlatias volt,másnál lehet h szerencsésebben járt,és mennyi idő kell vajon h újra vadásszon???

Ezek jártak a fejemben,és soha többé nem ismerkedtem interneten.

2011. dec. 6. 10:34
1 2 3 4 5 6 7
 1/61 anonim ***** válasza:
30%
Túl lusta lesz mindenki végigolvasni. mint én xd
2011. dec. 6. 10:37
 2/61 anonim ***** válasza:
100%
az én mostani pasim a netről van.. de annyi a különbség h van egy csomó közös ismerősünk és egy bulin láttam meg.. sajnalom, ami veled történt, sztem nem volt a pasi beteg, csak nem sikerult korabeli csajokat fölszedni, és ilyesmikhez folyamodott.. félek, h nagyon sok gyk-s pasiból is ez lesz, amiket itt olvasgatok.. megvan a sztereotipia, h a lanyoknak csak a kigyurt, pénzes pasik kellenek, és kész.. közben ez nem igy van.. sztem ne is keresd ezt a pasit, de a szállodát is messze kerüld el.. de ha már elhivott a szállodába, és te elmentél, akkor mégis mire gondoltal, sakkozni fogtok? én ezt nem értem.. bár, fiatal voltál, és manipulalhato.. :(
2011. dec. 6. 10:40
 3/61 A kérdező kommentje:
még annyi h utólag örülök h szerencsésnek mondhatom magam,és hülye,naív kis pi.sa voltam.
2011. dec. 6. 10:40
 4/61 A kérdező kommentje:

biztos h nem őrült volt de félhomályban kicsit láttam h foltos volt neki ott,mintha májfoltos vagy nem is tudom milyen lett volna a pénisze nem tudtam jól megnézni de....

mindegy is ha belegondolok elég lehangolt leszek miég mindig

kb már 3 éve volt ez az egész

2011. dec. 6. 10:43
 5/61 anonim ***** válasza:
0%
Magadtól is leírtad amit én akartam az utolsó hozzászólásodban. Megérdemelted volna az ostobaságod miatt, hogy partidrog hatása alatt jól megcsináljon, másnap meg azt sem tudtad volna mitől fáj a csokiraktár. A pali pedig igen is beteg volt, normális férfi ilyet nem csinál, pláne nem előre eltervezve az egészet.
2011. dec. 6. 10:45
 6/61 A kérdező kommentje:
persze gondoltam h benne lesz talán az is h sexelünk,de azt nem hogy meg akar majd erőszakolni
2011. dec. 6. 10:45
 7/61 anonim ***** válasza:

Én végigolvastam. A büdös mindenit, hát durva, bár hallottam már ilyet (főleg szórakozóhelyeken szoktak italba keverni ezt-azt). Az ilyen embert tényleg ki kéne valahogy vonni a társadalomból, és "kikezelni", szeretettel, segítve, ha lehet. (Majdnem azt írtam, hogy szemét gyáva féreg (mert az!), de nyilván nem gyárilag ilyen, valamitől azzá lett. Elsősorban segítségre szorul, de azt mindenképp meg kell akadályozni, hogy ilyet műveljen.)

És nagyon ügyes voltál, hogy nem vettél be semmit, nagy respect!!!

2011. dec. 6. 10:46
 8/61 anonim ***** válasza:
helyesbitek.. sztem is beteg volt :(
2011. dec. 6. 10:46
 9/61 anonim ***** válasza:
de nem mesélt a multjarol??? kivancsi vok h mi történhetett vele :S
2011. dec. 6. 10:48
 10/61 anonim ***** válasza:

Hát elég átlátszó dumája volt a srácnak.

Én tuti hogy nem veszek be semmilyen bogyót, csak a sajátomat, ha tudom, hogy kell.

2011. dec. 6. 10:50
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!