Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a véleményetek erről a már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről a már már horrorisztikus sztoriról?

Figyelt kérdés

Elmesélem mi történt velem,igazából csak a páromnak meséltem el.

Egyszer neten ismerkedtem egy férfival,szimpatikusnak találtam,és hosszas levelezgetés után belementem hogy jó,akkor találkozzunk élőben is.

Találkoztunk egy párszor,majd felvetett egy ötletet h menjünk el egy szállóba,de ne féljek,nem akar semmi olyat,csak beszélgetnénk,iszogatnánk,mert a szoba 2 ágyas lenne.Belementem,17 éves voltam,ő 24 körül,örültem hogy szimpatikus vagyok egy idősebb srácnak,volt közös téma,jól el tudtam vele beszélgetni.

El is mentünk,valami erdős részen volt a szálló,azt hiszem a csillaghegyen.

Bementünk és az volt a legfurább h nem láttam senkit,se embereket,se személyzetet egyetlen csávó ült a portán,ránk nézett köszönt a srácnak,jól megbámult engem,majd oaadta a kulcsot,senkit nem láttam az emeleteken,a szobáknál,kihalt volt az egész,de valamiért az első emeleten lévő csoki autómata megmaradt bennem.Bár igaz h ősz vége volt kb,lehet ezért volt ilyen kihalt minden.

A szoba a harmadikon volt,lepakoltunk és lementünk sétálni a szálló körül,volt kint egy ilyen szinpad szerűség padokkal,leültünk,elővett egy üveg bort,és iszogatni,beszélgetni kezdtünk.

Majd nemsokra rá,elővett 3 kis tablettát,azt mondta mivel ez egy erdős rész sok a kullancs,vegyem be mind a 3-at.

Nem tudom miért,de nem akartam ellenkezni,elvettem,de nem vettem be csak úgy csináltam mintha,aztán eldobtam mikor nem figyelt,amikor szintén félre nézett a bort pedig kilötyköltem,nem akartam sokat inni,nem tudtam akkor még semmit,nem is féltem,csak kezdtem kicsit kényelmetlenül érezni magam.Azt mondtam kezdek álmosodni,menjünk vissza,ő meg azt h nem csodálja,és visszamentünk.

Elmentem a wcre átvenni a hálóruhámat,és a bortól kicsit tényleg álmos lettem ezért elköszöntem és lefeküdtem.

Ő is az ágyához ment,valamiért nem sikerült elaludnom,ezért fenn maradtam de csukot szemmel,aztán tíz per után motoszkálást hallottam,ezért résnyire kinyitottam a szememet,ott állt felettem,és nézett közben a a farkát állítótta fel,nagyon megilyedtem,ezért elkezdtem mocorogni nyögni,és lassan felültem,ő meg gyorsan elrakta a farkát,és adott még egy szem valamit,de most végképp nem vettem be,az ágy mögé csúsztattam.

Ijedt képpel mondtam neki h elfelejtettem h cukor beteg vagyok,rosszul érzem magam,láttam h van egy autómata hozzon nekem egy szelet csokit,vagy lemegy a cukrom,és rosszul leszek.

Ő elment,h hoz,erre én kur.a gyorsan összepakoltam felvettem a ruhát,és egy emelettel feljebbi lépcsőfordulóra mentem,megvártam míg feljön,és bemegy a szobába,aztán lefutottam.

Ott álltam oda akartam menni a portáshoz,de az direkt rám se nézett,pedig biztos nagyon ijedt képet vágtam,de még csak felém se fordult,nem érdekelt,kifutottam ahogy csak bírtam,és az első buszra felszáltam a megállóban.

Nem mertem a rendőrséghez fordulni,a tablettákat mindig eldobtam,egyet sem raktam zsebre,amit bántam utólag,bántalmazni nem bántalmazott.Azon gondolkodtam hogy mi történhetett volna,és bár nagyon megilyedtem,napokig féltem,de ennyivel megúsztam.

Próbáltam visszakeresni neten,törölte magát.

A lakcímét,vezetéknevét nem tudtam.

Mire mentem volna vele??

Bűntudatom volt egy darabig h nem tudtam csinálni semmit.

Az járt a fejemben h nem én vagyok neki az első,hisz gyakorlatias volt,másnál lehet h szerencsésebben járt,és mennyi idő kell vajon h újra vadásszon???

Ezek jártak a fejemben,és soha többé nem ismerkedtem interneten.

2011. dec. 6. 10:34
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 A kérdező kommentje:

ezek a "ragadozók" basszus itt élnek körülöttünk,

és szinte semmit sem tudunk ellene tenni

lehet hogy láttuk is őket

lehet h ott volt mikor kedvesen mosolygott a buszon a lányunkra,mikor segített levenni a babakocsit a villamosról,vagy előre engedett minket egy kedves mosollyal

a sarki közértben

az is lehet h a kedves tanárbácsi az,aki épp a kézenállást tanítja a gyerekeknek.

Az eset után féltem,és én is azt éreztem bárhol,bármi megtörténhet,ha az ember a saját bőrén tapasztal ilyen rossz dolgokat,máris máshogy látja ezt a "biztonságos" világot.

2011. dec. 6. 15:18
 42/61 A kérdező kommentje:

Elhisszük(igazából csak elhitetjük magunkkal)hogy velünk,

vagy a gyerekünkkel semmi rossz nem történhet.

Elolvassuk az ilyen sztorikat,megbotránkozunk,de aztán másnap el is felejtjük őket,aztán válaszolunk a levelére,mert mégis ő olyan kedves,munkája is van,és

a kép is egész jó,amit magáról küldött.

Miért pont velem történne rossz dolog?

Én bátor,és erős vagyok.

Hadd menjen el hozzá a lányom,hisz olyan aranyos,tegnap virágot hozott nekem,és azt ígérte időben haza hozza,rendes férfi,nem akar tőle olyat.

De aztán mégis ha valami hasonló történik velünk,észrevesszük a szemükben azt a vad sóvárgást,az izgalmat,és azt a félelmetes valamit a szemükben,és

hazamegyünk a biztonságos otthonunkba,majd letöröljük a regisztrációnkat,és kitöröljük a számát a telefonból is.

2011. dec. 6. 15:26
 43/61 anonim ***** válasza:
ez az egész olyan meseszagú sztori... ki az a lány aki ilyen átlátszó sztorit elhisz?
2011. dec. 6. 16:10
 44/61 anonim ***** válasza:
Az a véleményem,hogy nem hiszek el belőle egy szót sem.
2011. dec. 6. 16:15
 45/61 A kérdező kommentje:

Figyelj ide

21 éves érett nőnek érzem magam,én unalmamban zenét hallgatok,vagy cikket olvasok,vagy épp valami értelmeset csinálok,takarítok,főzök a páromra

Tudod nekem nem örömöm kitalálni mindenféle sz.rságot

mint itt az emberek 70%-ának aranyom,mindenki magából indul ki,csak azt tudom mondani

van jobb dolgom is,amúgy meg azt hiszel amit szeretnél!

Senki nem kérte hogy kritizáld a történetemet,vagy ne hidd el,én örülnék neki ha csak kitaláltam vna,ezt viszont bátran elhiheted

van párom,aki figyel rám,szóval nem akarok figyelmet felkelteni,de megintcsak magamat idézem

mindenki magából indul ki

mégiscsak magyarázkodtam,de van akinek felesleges

mind egy,veled ne történjen hasonló

akármilyen naív is vagy

2011. dec. 6. 17:29
 46/61 A kérdező kommentje:

higgyétek el akkor a pokemont

gondolom kb ilyen szinten éltek

az való nektek

évente 100 nővel történik hasonló dolog

csak figyelnie kell az embernek

nem csukott szemmel járni

2011. dec. 6. 17:31
 47/61 anonim ***** válasza:

Nézd,a véleményünket kérted,én leírtam.

Másfelől,ha igaz,jó nagy hülye vagy.

17 évesen hotelbe menni egy ismeretlen pasassal,az aztán érett dolog.Érdekes,velem nem történt ilyen.......

2011. dec. 6. 19:07
 48/61 A kérdező kommentje:

Gratulálok neked ha fiatal fejjel te semmi olyat nem követtél el,amit megbántál,másképp csináltál volna utólag.

Minden ember hibázik,én konkrétan abban,h belementem a dologba,magányos voltam,nem volt senkim,tetszett h udvarolt nekem.Sztem hülye nem voltam,mert mégsem erőszakoltam meg,

inkább téged mondanálak különösen bunkónak hogy olyan embereket hülyézel le,akiket nem is ismersz.

Egyébként most így baromi könnyű valakit lehülyézni,nagyképűnek lenni h veled sosem történt ilyen.

Ezt csak olyan tudja megérteni,átérezni,akivel hasonló dolog történt.

Igen vélemények re voltam kíváncsi,de olyanokéra,akik komolyan veszik,esetleg történt velük hasonló,nem pár unatkozó,trollkodó tini lányéra/fiúéra.

Szóval én kérdeztem véleményt igen,de valahogy a tiéd nem igazán érdekel.

2011. dec. 6. 19:50
 49/61 anonim ***** válasza:
valaki végigolvasta?:D:D:::D:D
2011. dec. 8. 00:15
 50/61 anonim ***** válasza:
valaki foglalja már össze röviden:D:D:Dd
2011. dec. 8. 00:15
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!