Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a már már horrorisztikus sztoriról?
Elmesélem mi történt velem,igazából csak a páromnak meséltem el.
Egyszer neten ismerkedtem egy férfival,szimpatikusnak találtam,és hosszas levelezgetés után belementem hogy jó,akkor találkozzunk élőben is.
Találkoztunk egy párszor,majd felvetett egy ötletet h menjünk el egy szállóba,de ne féljek,nem akar semmi olyat,csak beszélgetnénk,iszogatnánk,mert a szoba 2 ágyas lenne.Belementem,17 éves voltam,ő 24 körül,örültem hogy szimpatikus vagyok egy idősebb srácnak,volt közös téma,jól el tudtam vele beszélgetni.
El is mentünk,valami erdős részen volt a szálló,azt hiszem a csillaghegyen.
Bementünk és az volt a legfurább h nem láttam senkit,se embereket,se személyzetet egyetlen csávó ült a portán,ránk nézett köszönt a srácnak,jól megbámult engem,majd oaadta a kulcsot,senkit nem láttam az emeleteken,a szobáknál,kihalt volt az egész,de valamiért az első emeleten lévő csoki autómata megmaradt bennem.Bár igaz h ősz vége volt kb,lehet ezért volt ilyen kihalt minden.
A szoba a harmadikon volt,lepakoltunk és lementünk sétálni a szálló körül,volt kint egy ilyen szinpad szerűség padokkal,leültünk,elővett egy üveg bort,és iszogatni,beszélgetni kezdtünk.
Majd nemsokra rá,elővett 3 kis tablettát,azt mondta mivel ez egy erdős rész sok a kullancs,vegyem be mind a 3-at.
Nem tudom miért,de nem akartam ellenkezni,elvettem,de nem vettem be csak úgy csináltam mintha,aztán eldobtam mikor nem figyelt,amikor szintén félre nézett a bort pedig kilötyköltem,nem akartam sokat inni,nem tudtam akkor még semmit,nem is féltem,csak kezdtem kicsit kényelmetlenül érezni magam.Azt mondtam kezdek álmosodni,menjünk vissza,ő meg azt h nem csodálja,és visszamentünk.
Elmentem a wcre átvenni a hálóruhámat,és a bortól kicsit tényleg álmos lettem ezért elköszöntem és lefeküdtem.
Ő is az ágyához ment,valamiért nem sikerült elaludnom,ezért fenn maradtam de csukot szemmel,aztán tíz per után motoszkálást hallottam,ezért résnyire kinyitottam a szememet,ott állt felettem,és nézett közben a a farkát állítótta fel,nagyon megilyedtem,ezért elkezdtem mocorogni nyögni,és lassan felültem,ő meg gyorsan elrakta a farkát,és adott még egy szem valamit,de most végképp nem vettem be,az ágy mögé csúsztattam.
Ijedt képpel mondtam neki h elfelejtettem h cukor beteg vagyok,rosszul érzem magam,láttam h van egy autómata hozzon nekem egy szelet csokit,vagy lemegy a cukrom,és rosszul leszek.
Ő elment,h hoz,erre én kur.a gyorsan összepakoltam felvettem a ruhát,és egy emelettel feljebbi lépcsőfordulóra mentem,megvártam míg feljön,és bemegy a szobába,aztán lefutottam.
Ott álltam oda akartam menni a portáshoz,de az direkt rám se nézett,pedig biztos nagyon ijedt képet vágtam,de még csak felém se fordult,nem érdekelt,kifutottam ahogy csak bírtam,és az első buszra felszáltam a megállóban.
Nem mertem a rendőrséghez fordulni,a tablettákat mindig eldobtam,egyet sem raktam zsebre,amit bántam utólag,bántalmazni nem bántalmazott.Azon gondolkodtam hogy mi történhetett volna,és bár nagyon megilyedtem,napokig féltem,de ennyivel megúsztam.
Próbáltam visszakeresni neten,törölte magát.
A lakcímét,vezetéknevét nem tudtam.
Mire mentem volna vele??
Bűntudatom volt egy darabig h nem tudtam csinálni semmit.
Az járt a fejemben h nem én vagyok neki az első,hisz gyakorlatias volt,másnál lehet h szerencsésebben járt,és mennyi idő kell vajon h újra vadásszon???
Ezek jártak a fejemben,és soha többé nem ismerkedtem interneten.
Ez a köszönet ha valaki segíteni akar
ezt már én is tudom
a netes ismerkedésről,meg anyám szakács egy kórházban,és mesélte h volt egy meleg kisegítő
aki egyik nap úgy jött be dolgozni h a fehér köpenye átázott a vértől, megismerkedett valakivel a neten majd találkoztak a mekiben egy pasival,randija volt,ittak,ettek,utánna elmentek koktélozni,majd csak arra emlékezett h a dunaparton ébredt fel,kék foltokkal a testén,és ostornyomokkal a hátán
állítólag anyám elmondása szerint aztán meg megtalálták vhol pesten átvágott torokkal
szal itt fogadtam meg végérvényesen
inkább egyedül leszek,de interneten soha!!
"Ha vkinek le megy a cukra,be kell kapnia pár szem cukrot,vagy édeset kell enni,különben bekómál!!
Gondoltam ez meghatja!"
jó de ez nem cukorbetegség, érted, mi van ha kapcsol és elkezd szívózni, hogy "és hol az inzulin?"
viszont ügyes vagy, hogy ennyire higgadtan elő tudtad adni!
"jó de ez nem cukorbetegség, érted, mi van ha kapcsol és elkezd szívózni, hogy "és hol az inzulin?"
viszont ügyes vagy, hogy ennyire higgadtan elő tudtad adni!"
jó tudom,de más nem jutott eszembe h meg tudjak lógni
meg érted ha megemlítem h bekómálhatok
nem áll le vitatkozni,egyből lement h hozzon,láttam h megijedt
érted ha neked egy csaj beadja h mindjárt elveszíti az eszméletét,mert nagyon rosszul van,de egy cukros vmi segít,akkor te vitába szálsz vele
h na de hol az inzulin,miért nem hoztál?
h lehettél ilyen felelőtlen
hirtelen annyira bepánikolt,h nem is gondolkodott szerintem
A netes társkeresők tényleg tele vannak mindenféle emberrel, akikkel élőben találkoznál, akkor szóba se állnál, de mivel pár levélváltással a bizalmadba férkőznek, ezért utána már azt hiszed, hogy ismered őket.
Élőben sem tuti, hogy normális emberrel futsz össze, de ott gyanakvóbb vagy. Neten meg sokáig lehet hülyíteni valakit. Az már alap, hogy valaki egyszerre tíz-húsz partnernek írogat és várja, hogy valamelyik beadja a derekát és lefektesse. Élőben azért ilyen mutatványt kicsit nehezebb véghezvinni.
Legtutibb baráti körből ismerkedni. A közös barátoktól, ismerősöktől informálódni, megismerni a múltját valamennyire.
jah, igazad lehet
mondjuk fura, hogy amúgy is ki akart ütni, de nem akarta, hogy rosszul legyél, elájulj vagy valami
erre is van értelmes magyarázat
gondolj bele
ha kiüt jó esetben semmire sem emlékszem,be lehet tudni a bor hatásának,vagy nem tudom,a lényeg h belementem h igyak egy kicsit
a másik meg ha viszont segítséget kérek vészhelyzetben,és ő megtagadja a segítségnyújtást,és tényleg rosszul leszek,őt is lehetett volna okolni ha valami bajom lett volna érted
szóval okosan,rafináltan csinálta a dolgokat azért
bármi lehet rá mondani,de hülye nem volt
amúgy meg ez a legrosszabb eset h nem volt hülye,rafinált volt,mert mindenre figyelt
itt egy naív lány,fiatal,lehet manipulálni,ha emlékezne is valami halvány dologra,
ki hinne neki?
mindenki azt mondta magának csinálta hisz elment,ivott is
azzal is védekezhetne h én belementem a dologba,de ő csak kalandot akart,a többit én gyártottam,mert zsaroltam h ha elhagy akk hazudok vmit
sztem még akár erre is gondolt
magában biztos lejátszotta h mire mit mondana,h reagálna
és ez a legijesztőbb sztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!