Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egy csúnya pasi?
Azt vettem észre, hogy itt a gyk-n minden fiú nyafog, hogy ő milyen csúnya. Én meg azt mondom, hogy az utcán járva, a pasikat nézegetve olyan 18-35 éves korig én nem igazán látok csúnyát fiút/férfit.
Itt az alkalom, linkeljetek nekem csúnya pasikat!
17:29:
26 vagyok.
17:30:
Látom, szeretsz szavakon lovagolni ;) Biztosan van, de én még nem láttam :P
Olyat, akiben legalább valami vonzó dolgot (legyen az bármilyen apróság) nem tudtam felfedezni, olyat nem. Nem azt mondom, hogy mindenki az én esetem... Egyébként volt már olyan, hogy valaki első körben nem annyira jött be (pl iszonyúan vékony - mondhatni gebe - 10 kilóval könnyebb nálam és 17 centivel magasabb), mégis, miután megismertem, boldogan omlottam a karjaiba és jelenleg együtt vagyunk ;)
Azért lovagolok a szavakon, mert lehetőséget adsz rá:P Itt a GYK-n is nagyon résen kell lenni:D
Na de ezen az elven csúnya lányok sincsenek. Csak olyanok, akik egyáltalán nem az eseteim... De, mint mondtam a csúnya szó relatív. Mindenkinek mást jelent. Ez esetben mondhatjuk azt is, hogy nem léteznek csúnyák... de mondhatjuk azt is, hogy vannak csúnyák, csak nem mindenki szemében azok:) 22F
"... Egyébként volt már olyan, hogy valaki első körben nem annyira jött be (pl iszonyúan vékony - mondhatni gebe - 10 kilóval könnyebb nálam és 17 centivel magasabb), mégis, miután megismertem, boldogan omlottam a karjaiba és jelenleg együtt vagyunk ;)"
Na, persze én még e pápa vagyok. ;)
"Kérdező, egy 20 éves fiúval össze tudnál jönni?"
Nem hiszem, hogy egy 20 évesnek ugyanazok a dolgok lennének fontosak, mint nekem. Nem akarom én senkitől "elrabolni" a fiatalságát :)
Ha esetleg mégis és annyira komolyan nagy lenne az osszhang, akkor simán, miért ne? Bár azt úgy jobban el tudom képzelni, hogy 36N + 30F. A korkülönbség ugyan annyi, de akkor már volt ideje tombolni a srácnak is :P
"Na, persze én még a pápa vagyok. ;)"
Nahát, nem is tudtam, hogy Őszentsége is olvas gyk-t ;) Minden estre kezitcsókolom, így virtuálisan! Bár nem vagyok hívő, mégiscsak megtisztelő egy ilyen kaliberű embert a körünkben tudni.
Humorizélést félretéve: a sztori igaz. Ezen a tényen nem változtad, hogy elhiszed-e vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!