Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egy csúnya pasi?
Azt vettem észre, hogy itt a gyk-n minden fiú nyafog, hogy ő milyen csúnya. Én meg azt mondom, hogy az utcán járva, a pasikat nézegetve olyan 18-35 éves korig én nem igazán látok csúnyát fiút/férfit.
Itt az alkalom, linkeljetek nekem csúnya pasikat!
13:02
Ez meg egyszerűen NEM IGAZ!
Ok, higgyétek azt magatokról, hogy csúnyák vagytok :)
Sajnáltassátok magatokat.
Azt ne vegyétek észre, hogy pont ez az a hozzáállás, ami taszítja a csajokat, nem a kinézetetek.
:D
Hidd el nem a hozzáállással van baj.
szerintem a nők két kategóriába sorolják kinézet alapján a férfiakat! az elég jó, és a nem elég jó! ha elég jó vagy neki akkor nincs miről beszélni, ez teljesen világos.
viszont nem kell csúnyának visszataszítónak lenned ahhoz hogy a "nem elég jó" kategóriába kerülj, ha átlagos vagy akkor is oda juthatsz. ha "nem elég jó" kategóriás vagy akkor mindegy hogy ocsmány vagy csak átlagos, a lényeg hogy NEM KELLESZ! ennyi.
Ki az az itt jelen lévő "nem elég jók" közül, aki be meri linkelni a képét? Csak hogy ne csak a gugli találatait lássam (magamtól is rá tudok keresni arra, hogy ugly man, köszi).
Teljesen névtelenül.
"viszont nem kell csúnyának visszataszítónak lenned ahhoz hogy a "nem elég jó" kategóriába kerülj, ha átlagos vagy akkor is oda juthatsz. ha "nem elég jó" kategóriás vagy akkor mindegy hogy ocsmány vagy csak átlagos, a lényeg hogy NEM KELLESZ! ennyi."
Van benne valami... de ez nem minden lánynál van így.
De a hozzáállással van baj! A külső csak extra szívás, a hozzáállás mellé.
Az én hozzáállásom a következő, nem akarok megfektetni minden utamba eső nőt, nem vagyok senkivel sem bunkó, aki nem érdemli meg, nem egoista "kihaénnem hülyegyerek", mindig inkább a tanulásra koncentráltam, mint a bulizásra. Nem csinálok hülyeségeket, amiktől a csajok elélveznek, és azt hiszik, hogy a csávó, olyan nagyon menő, például nem ugrok fejest a Balatonba, nem megyek 130-al 90 helyett közúton, nem játszom a keménygyereket. Próbálok értelmesen társalogni, és nem tolok be ötpercenként valami gigantikus f@szságot, csak azért, hogy imponáljak, valami hölgynek. Az intelligens lányok tetszenek és nem a plázacicák. Nem hallgatok alter zenét, csak mert mindenki azt hallgat, nem gyúrok, csak azért, mert mindenki gyúr, én más sportot űzök. Nem járok discoba, mert szerintem, ami ott megy az nem tánc, hanem állva kefélés. Ki merem mondani a véleményem, még akkor is, ha tudom, hogy az sokaknak nem fog tetszeni, de az ő érveiket is meghallgatom és átgondolom. Gyűlölöm az "Élj a mának", és a "Dolce vita" kifejezéseket. Ezeket általában azok hangoztatják, akik semmi tényleges eredményt nem tudnak felmutatni az életükben.
Szóval valóban, a hozzáállásommal van a baj, mert ha valaki kicsit is felelősségteljesebben gondolkodik, az már nem menő csávó, amellett már nem érzi magát biztonságban a nő, az csak egy lúzer lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!