Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen egy csúnya pasi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen egy csúnya pasi?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre, hogy itt a gyk-n minden fiú nyafog, hogy ő milyen csúnya. Én meg azt mondom, hogy az utcán járva, a pasikat nézegetve olyan 18-35 éves korig én nem igazán látok csúnyát fiút/férfit.

Itt az alkalom, linkeljetek nekem csúnya pasikat!

2011. dec. 4. 12:29
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
2011. dec. 4. 14:28
 22/38 anonim ***** válasza:
Én pattanásos vagyok, teli sebekkel a lábamon, fogszabályzóm van. Emellett gyúrok és nem azért mert más is azt csinálja, hanem mer jót tesz az onbizalmamnak és az egészségemnek. Sokak szerint szép arcom van és izmos vagyok. De e mellett van pár kh súlyfeleslegem is. Nem hordom hajam focistastílusban, inkább katonásan. Itélj meg csúnya vagyok? Magam se tudnám megmondani. Aki szeret annak szép vagyok, aki nem annak meg akár visszataszító is.
2011. dec. 4. 14:30
 23/38 A kérdező kommentje:
EZ a Bieber gyerek hol pasi, most komolyan? 17 éves... Egyébként lehet, hogy nem lesz ronda, mikor felnő.
2011. dec. 4. 16:56
 24/38 A kérdező kommentje:

14:30

Nehéz megítélni egy embert ilyen kevés infóból, ezért nem is teszem.

Pattanásai nagyon sok embernek vannak és emiatt sokakat teljesen hidegen hagynak. Súlyfelesleg detto.

2011. dec. 4. 17:01
 25/38 anonim ***** válasza:

Azt mondtad nincs csúnya fiú.

Erre: "Egyébként lehet, hogy nem lesz ronda, mikor felnő." Most akkor mi van?:D Mégis van csúnya fiú?:P (Most azt hagyjuk, hogy nincs 18.)

2011. dec. 4. 17:08
 26/38 A kérdező kommentje:
Nem, félreértesz, most sem csúnya. De én nem tudok egy 17 éves gyerekre potenciális partnerként tekinteni, még elvi szinten sem, sorry :)
2011. dec. 4. 17:14
 27/38 anonim ***** válasza:
Oké:D Már leírtam a véleményem, de érdekelne a tiéd is. Nálad mit jelent az, hogy csúnya?
2011. dec. 4. 17:20
 28/38 A kérdező kommentje:

Én is pont ezt kérdezem :D

Merthogy én még olyat nem láttam, aki menthetetlenül csúnya lenne.

Attól az esettől tekintsünk el, hogy valaki valamilyen okból torzan születik, mert nem hiszem, hogy itt a gyk-n annyira sok ilyen járkálna.

2011. dec. 4. 17:26
 29/38 anonim ***** válasza:
Kérdező, hány éves vagy?
2011. dec. 4. 17:29
 30/38 anonim ***** válasza:

"Merthogy én még olyat nem láttam, aki menthetetlenül csúnya lenne. "

Tehát van csúnya férfi:D

De most ez olyan dolog, hogy van csúnya lány?

2011. dec. 4. 17:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!