Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez?
Miért van az hogy minden 12 éves lány idiótán viselkedik?
12/f
Off
////
A Lányok nem érettebbek csak érettebbek akarnak lenni. Még a régi generációnál volt rá elejtve példa de...
Ebben a generációban nincs.Én szégyenlem magam amikor utcán ilyen csordák mennek,mert egy fajba sorolhatnak velük.
Elmentem a kerületi óvoda vagy iskola vagy mi mellet,jön egy adag 11 éves lány és elszűrtem a beszélgetésük morzsáját
"Későn keltem és nem tudtam kisminkelni magam"
Pofám leszakad. Régen 11 évesen nem ez volt a legnagyobb problémája a lányoknak.
////
20 éves körül már vannak olyanok akik nem "idiótán viselkednek", a tini nemzedékben nem találsz.
Miért általánosítotok? :( 12 vagyok és nem sminkelek szoktam olvasni normálisan tanulok és normális barátaim vannak. A helyesírásom sem ramaty. Igen, én is ismerek egy két r*bit de azért őszintén, kutya és kutya között is van különbség. :)
L/12 *-*
Nem mindegyik, én is kivétel vagyok. :)
Az a baj a mai tinilányokkal, (kortól függetlenül)hogy azt hiszik, hogy attól lesznek menők, hogy p*csásan viselkednek és öltöznek. Soha sem fogom megérteni őket.
Nállunk nem szoktak ilyenek lenni mi fiúk sem mondjuk van egy-két kivétel ,de összességben jól elvagyunk és a lányokkal is szoktunk beszélgetni.
12/f
Vannak kivételek, van egy lány aki lebukott hozzánk 13 éves, de egy 11 éves lány értelmesebb nála.
Van két csoport aki normális, rendes, nem pics@, de pl. ez a 13 éves lány totál gáz.Facebookon a neve: ***** Cicus, a fiúk ezzel gúnyolják, meg is értem őket....
Valahol van igazság hogy a lányok éretebbek, de nem mindegyik esetnél...
12L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!