Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejön nektek az olyan pasi akinek egyrészt baba arca van de egyrészt férfias is? Mi a véleményetek róla?
Figyelt kérdés
csak kíváncsi lennék milyen válaszok jönnek. Szóval félig baba arcú félig férfias. értelmes válaszokat várok! köszi2011. nov. 27. 22:33
1/20 anonim válasza:
Hát én ezt csak úgy tudom eldönteni,ha látok egy ilyet. Tehát mutass képet. :D Még nem láttam hasonló férfit.
2/20 anonim válasza:
Bocs, de nem jönnek be a pasik, mert férfi vagyok. :D
4/20 anonim válasza:
én se tudom elképzelni, bocsi. linkelj
5/20 anonim válasza:
nekem is kicsi a képzelő erőm XD
6/20 anonim válasza:
a leírtak alapján 2 kép ugrott be elém:
1) egy szakállas csecsemő
2) egy fej aminek a baloldala egy baba arca a másik oldala meg vmi szakállas favágó
melyikre gondolsz kérdező?:D
7/20 anonim válasza:
8/20 anonim válasza:
mint pl jude law? mert akkor igen
10/20 anonim válasza:
a linkelt képesnek.
te budapesti vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!