Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Van olyan pasi akinek egyrészt...

Van olyan pasi akinek egyrészt baba arca van de egyrészt férfias is?

Figyelt kérdés
Szóval félig baba arcú félig férfias.és az bejön a nektek lányoknak? meg mi a véleményetek róla? csak kíváncsi lennék milyen válaszok jönnek. értelmes válaszokat várok! köszi
2011. nov. 26. 20:23
 1/4 anonim ***** válasza:

Persze hogy van: [link]

Szexi nem?

2011. nov. 26. 20:45
 2/4 anonim ***** válasza:
Van, én oda meg vissza vagyok értük. :D
2011. nov. 26. 21:56
 3/4 anonim válasza:

Szerintem nincs olyan, babaarcú pasit a nők bohócként kezelnek, egy csicskaként. :D

Kihasználják és jót röhögnek háta mögött.

A kigyúrt kopasz 130 kilós állatok a menők manapság a nők 95%-ánál legalább, sajnos ilyen világot élünk.

2011. dec. 6. 16:32
 4/4 anonim ***** válasza:
Ezek a sztereotípiák kedves utolsó... nekem "kopasz, kigyúrt állatom" van, de a legrendesebb, legimádnivalóbb pasi, akivel valaha is találkoztam, szóval, ha a gizdaságod mondatja veled, akkor kezdj el gyúrni...
2011. dec. 20. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!