Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most mit jelenthet?
Figyelt kérdés
Megismertem egy lányt egy közösségi oldalon és már 3 hónapja beszélünk.Megbeszéltük,hogy fogunk találkozni.Rákérdeztem és azt mondta jól van és 100%-ra benne van a talliban.Az eddigi lányoknál,akivel eddig igy voltam nagyon nehezn vettem rá öket egy tallira valamelyik nem is sikerült.De ennél a lánynál az elsö rákérdezésnél benne volt a dologban.Alig beszéltünk eddig és egyböl tallizna.Kép alapjál aranyos csendes lánynak tünik.2011. nov. 20. 17:09
1/11 RohanjElemér 

válasza:

Ez azt jelenti,hogy valószinüleg találkozni akar veled! de nem biztos
2/11 anonim 

válasza:

Mennyi idő múlva kérdeztél rá a talira?
3/11 anonim 

válasza:

Alig beszéltek? Nem azt írtad, hogy már 3 hónapja? :) Amúgy ha igent mondott elsőre, akkor valszeg várta már a kérdést, hogy találkozna-e veled, ergo, tetszel neki.
4/11 anonim 

válasza:

Ja, nem mindegy, mikor kérdezted, még ismerkedés elején, vagy mér később, hogy akar-e talizni veled. Valószínű amennyit megismert belőled, az alapján tetszel is neki. Milyen gyarkan beszélgettek?
5/11 A kérdező kommentje:
minden nap :)
2011. nov. 20. 19:49
6/11 anonim 

válasza:

Alig beszéltünk,de minden nap :). Ez érdekes :). Hát akkor volt ideje megismerni, sztem ezért is ment bele első elhívásra. Most aztán örüljön a szád! :D
Sok sikert
7/11 A kérdező kommentje:
köszi :D
2011. nov. 20. 19:54
8/11 anonim 

válasza:

Most leírom h hogyan jöttem össze a volt barátnőmmel, akivel 5 hónapig voltunk egyútt: Még nyár elején bejelölt facebookon, ahogyan később elmesélte azért, mert jófejnek tűntem. Kb. 10 közös ismerősünk volt, egy városban lakunk. Aztán rámírt, egy kis bevezetővel, hogy lenne kedvem találkozni. Engem eléggé meglepett a dolog, de visszaírtam hogy igen. Aztán elmentünk bowlingozni, és onnan már alakult minden. 5 hónapig voltunk együtt, mostmár csak barátok vagyunk :( 15/F
9/11 A kérdező kommentje:
hát elöfordul ilyen is igen :)
2011. nov. 20. 20:03
10/11 anonim 

válasza:

Majd mesél el, hogy milyen volt a tali :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!