Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért nem tetszem a fiúknak?
Figyelt kérdés
173 cm , átlagos alkat (formás) , sötétszőke - világosbarna haj, szép barna szemek :$ , arányos arc . Kicsit félénk vagyok. Humoros, aranyos, nem atomfizikus de nem is vagyok hülye. Nem vagyok ribi. önmagamat adom. Jól öltözködöm.2011. nov. 19. 21:38
41/47 anonim válasza:
Örülj neki, ha imádod az életed.
És egyáltalán nem kell még, hogy tessél a fiúknak.
Majd néhány év múlva. Miért kellene siettetni?
42/47 anonim válasza:
Belém lehetnél, csak alacsonyabb vagyok nálad meg már 20-on túl vagyok, úgyhogy inkább mégsem lehetnél.
43/47 anonim válasza:
Nem mondtam,hogy te is oda tartozol.:|
Hidd el,sokan nem tudják még igazán,mi az a szerelem..max,vannak amit annak hisznek.:)
Én se igazán tudom még,pedig már megéltem 1-2 dolgot,ha nem is sokat.:)
16/L
44/47 anonim válasza:
hűha vannak bajok! szembejönnél velem az utcán én sikítva futnék el és ordítanám hogy segítség óóóógreeeeeee!!! fujj
45/47 anonim válasza:
:) 13 évesen engem sem érdekeltek még annyira a lányok, és tessék egy fiú iskolába járok, ahol alig vannak lányok, akik vannak azok rondák, romlottak, vagy krvák :=/ suliban én ezért nem is ismerkedek
neked még sok időd van
17/f
46/47 bence.bence válasza:
Szép lány lehetsz!!:) milyen iskolába jársz?(ne írd le szó szerint!)
47/47 A kérdező kommentje:
8 osztályos gimi
2011. nov. 25. 18:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!