Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért nem tetszem a fiúknak?
13? Uhh, még a végén lecsuknak :D
Amúgy még ne foglalkozz ezzel, ha idősebb leszel (16-18 éves), megéred majd elhajtani a pasikat ;)
Ha nem vagy gyerek, akkor mi vagy? :) Nem kötözködni akarok, csak kérdezem.
Nézd, lehet, hogy egyszerűen nem jó a kisugárzásod, a félénkséged miatt.
Egyébként azért van sokaknak 13 évesen barátja/barátnője, mert ömlik rátok a szexualitás mindenhonnan, meg a mostani fiatalok elég korán érnek (testileg). Amikor én voltam 13 (és az egyáltalán nem volt régen), mi még egész más dolgokkal voltunk elfoglalva.
"Már bocs , de nem vagyok gyerek! Miért látom h egy csomó 13 évesnek van barátja??? Osztályomban is!"
Képzed, nekem ennyi idősen nem volt számítógépem, pedig egy csomó osztálytársamnak már volt. És képzeld, most van és mostmár nem csak játékra használom, hanem értelmes dolgokra, fiatal koromban pedig biztos, hogy csak játékra használtam volna. Remélem érted a hasonlatod :)
Csajszi !
Ne másokat nézz..és igen,13 évesen még gyerek vagy.Nem gonoszságból.
Ráérsz még a pasizással.:) Sok lányt látok,akik ilyen 13-14 évesek,de mindenüket kiteszik , ki vannak szinte égve. (Persze,nem csak 13-14 éveseknél fordul elő)
Undorító szerintem ..
Ja,meg a kedvencem,a sok önsajnáltató,hogy a fiú nem szereti,nincs értelme ,hogy éljen stb...
13 évesen ilyeneket mondanak.
(Tisztelet a kivételnek,nem mindenki ilyen persze)
Meg,hogy ők szerelmesek.
LOL :) Nem tudják még mi is az valójában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!