Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mért nem tetszem a fiúknak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért nem tetszem a fiúknak?

Figyelt kérdés
173 cm , átlagos alkat (formás) , sötétszőke - világosbarna haj, szép barna szemek :$ , arányos arc . Kicsit félénk vagyok. Humoros, aranyos, nem atomfizikus de nem is vagyok hülye. Nem vagyok ribi. önmagamat adom. Jól öltözködöm.
2011. nov. 19. 21:38
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:

13? Uhh, még a végén lecsuknak :D

Amúgy még ne foglalkozz ezzel, ha idősebb leszel (16-18 éves), megéred majd elhajtani a pasikat ;)

2011. nov. 19. 22:26
 32/47 A kérdező kommentje:
Már bocs , de nem vagyok gyerek! Miért látom h egy csomó 13 évesnek van barátja??? Osztályomban is!
2011. nov. 19. 22:27
 33/47 zokniszörny ***** válasza:

Ha nem vagy gyerek, akkor mi vagy? :) Nem kötözködni akarok, csak kérdezem.

Nézd, lehet, hogy egyszerűen nem jó a kisugárzásod, a félénkséged miatt.

Egyébként azért van sokaknak 13 évesen barátja/barátnője, mert ömlik rátok a szexualitás mindenhonnan, meg a mostani fiatalok elég korán érnek (testileg). Amikor én voltam 13 (és az egyáltalán nem volt régen), mi még egész más dolgokkal voltunk elfoglalva.

2011. nov. 19. 22:33
 34/47 A kérdező kommentje:
Zokniszörny : A fiúk később érnek! Főleg egyesek ,úgy veszem észre!
2011. nov. 19. 22:41
 35/47 anonim ***** válasza:

"Már bocs , de nem vagyok gyerek! Miért látom h egy csomó 13 évesnek van barátja??? Osztályomban is!"

Képzed, nekem ennyi idősen nem volt számítógépem, pedig egy csomó osztálytársamnak már volt. És képzeld, most van és mostmár nem csak játékra használom, hanem értelmes dolgokra, fiatal koromban pedig biztos, hogy csak játékra használtam volna. Remélem érted a hasonlatod :)

2011. nov. 20. 00:49
 36/47 anonim ***** válasza:
13 évesen gyerek vagy, és a tanuláson meg a babázáson kéne h járjon az eszed, nem a fiúkon.
2011. nov. 20. 08:24
 37/47 anonim ***** válasza:
100%
Még igen is gyerek vagy, hiába nem érzed magadat annak. Más felől meg ennyi idősen ne várj csodákat, a 13 éves fiúk még kevésbé érdeklődnek bármi iránt ilyen téren... de lehet 1 év múlva meg már sokkal másabb lesz a helyzet. Inkább tanulj még, ne ezeken járjon már is a fejed... Ráérsz még. Csak azért mert másoknak van párjuk( eltudom képzelni, hogy ez a jelenség is hogy nézhet ki) nem kell feltétlen Neked is.
2011. nov. 20. 10:27
 38/47 anonim ***** válasza:

Csajszi !

Ne másokat nézz..és igen,13 évesen még gyerek vagy.Nem gonoszságból.

Ráérsz még a pasizással.:) Sok lányt látok,akik ilyen 13-14 évesek,de mindenüket kiteszik , ki vannak szinte égve. (Persze,nem csak 13-14 éveseknél fordul elő)

Undorító szerintem ..

Ja,meg a kedvencem,a sok önsajnáltató,hogy a fiú nem szereti,nincs értelme ,hogy éljen stb...

13 évesen ilyeneket mondanak.

(Tisztelet a kivételnek,nem mindenki ilyen persze)

2011. nov. 22. 21:27
 39/47 anonim ***** válasza:

Meg,hogy ők szerelmesek.

LOL :) Nem tudják még mi is az valójában.

2011. nov. 22. 21:28
 40/47 A kérdező kommentje:
Jó , igen gyerek vagyok beismerem . De én nem vagyok az az önsajnáltatós mert egyszerűen imádom az életemet :D Nagyon meg vagyok vele elégedve! És már mért ne lehetnék szerelmes???? O.O
2011. nov. 22. 21:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!