Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk nektek van kisebbségi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk nektek van kisebbségi komplexusotok?

Figyelt kérdés
Teszem fel, pl egy buliban nem mertek odamenni egy lányhoz, mert azt hiszitek, hogy nem vagytok elég jók neki, mert lehet jön egy gazdagabb vagy helyesebb srác és akkor hoppon maradtok. Lányok is írhatnak. Pl hogy ők meg félnek hogy egy szebb barátnőjük elcsábíthatja tőlük a pasijukat, vagy csak szimplán nem hozzá fognak odamenni a pasik hanem a szebb barátnőjéhez. Ez nektek hogy jön le, hogy ilyen komplexusotok van? Azt mondják a kisebbségi komplexus dolog sokkal rosszabb annál, mintha csúnya volnál. Mert ha csúnya is vagy de belevaló pasi, vagy nagyon nyitott lány, akkor előbb vagy utóbb úgyis lesz majd párod. Viszont ha kis. kompl. van neked, akkor nagyon nehéz nyitnod és lehet nem is senkid. Ez igaz lehet?
2011. nov. 19. 10:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem ülök túl sokat a gép előtt, de bulizni nem szeretek, és még alkoholt se iszom. Tanulok, de egy lány se jár oda, és a környezetemben/ismerőseim között sincs egy sem. Ez van, halmozottan hátrányos helyzetű vagyok :/
2011. nov. 19. 18:30
 12/15 trollzor ***** válasza:
Van, kettő is.
2011. nov. 19. 19:32
 13/15 anonim ***** válasza:

"pl egy buliban nem mertek odamenni egy lányhoz, mert azt hiszitek, hogy nem vagytok elég jók neki, mert lehet jön egy gazdagabb vagy helyesebb srác és akkor hoppon maradtok."

Én senkihez sem megyek oda, mert tudom, hogy úgyis túl jó lennék hozzájuk és nem fogok akárkihez lealacsonyodni.

Ha pedig van egy olyan csaj, aki azért választ egy másikat, mert az első ránézésre gazdagabb, akkor jobb, hogy az elején kiderült. Emiatt biztos, hogy nem fogom rosszul érezni magam. Majd lesz másik.

2011. nov. 19. 19:52
 14/15 anonim ***** válasza:

"Többet kell járni bulizni. Szerintem túl sokat vagy gép előtt. Ha még suliba jársz, akkor nem lehet gond egy egy buliban lányokkal ismerkedni. Egy picit be kell csípni és olyanokról is tudsz majd beszélni, amikről nem is akarnál. Ha falun laksz, akkor is péntek esténként vagy szombatonként be kell ugrani a környező nagyobb városba. Azokban mindig van egy kis disco, egy kis buli. Minden vmenyire is szimpatikus lánynál be kell próbálkozni, csak akkor lehet barátnőd, sajnos ez van."

Hagyjuk már ezt a baromságot. Úgy írod ezt, mintha csak buliban lehetne társra lelni, holott pont ott nem lehet.

2011. nov. 19. 19:55
 15/15 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt csajom és valószínúleg sose lesz, de nem is bánom. Valahogy nem izgat, hogy lesz e vagy nem. Nem törődök vele és kész. Amúgy a kérdésed más honlapra is felkerült :D [link]
2011. dec. 14. 09:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!