Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pénzes pasi egyenlő tökéletes párkapcsolat?
Hát a tökéletes kapcsolathoz nagyon kevés a sok pénz...
Nálam az első szűrő a külső.Vibrálnom kell,ha csak meglátom,vagy megérint(na ehhez hozzátartozik jó pár elvárás a külsővel kapcsolatban-általában az utcán lévő férfiak 99%-a ezen el is bukik).Na de ha átment a külső szűrőn,akkor jöhet még tízszer annyi elvárás,a belsejével,viselkedésével és a hátterével kapcsolatban....Az 1%-nak ismét a 99%-a elbukik ezen.Szóval az esélyem,hogy találok olyat aki megfelel,az már húz az egy ezrelék felé :DDDDD de inkább nem akarok valószínűséget számolni.....kedvezményes esetek száma igen csekély lenne...
20:15:
Hát barátom én is csatlakozok hozzád. Azthiszem elkezdhetek spróolni arra a remete kuckóra. Avagy agglegény lakra :\
Ezeket az igényeket az én egyszerű hétköznapi átlagember jellemem nem képes leküzdeni...
Gyerekek, avagy csajok, már értem én, hogy a japánok miért nyomatján annyira a valósághű nő robotokat...
Csak legyen már futószalagon...
21F
Naaah,..csaak.. ne olyan gyorsan fiatalok..pfuh..huh., nem az a célom hogy remetéket toborozzak. Nem csak a lányokért lehet élni, csak körülöttem kihalnak az emberek, meg társaság sincs, szóval nincs miért élni.
24/remete/Himalája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!