Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek fontos hogy a nő több éves párkapcsolat
után is jól nézzen ki? Vagy felveheti a pizsamamackót
otthonra? És hogy gondolja ezt a pasi?
Figyelt kérdés
HOgy mindenki értse mire gondolok:
A párkapcsolatok elején mindig midenki csinos. A pasi is. A nő is. Ahogy telik múlik az idő, a nő már kevesebbet ad magára, mert a pasija azt mondja neki, hogy nem fontos milyen ruhát veszel fel, nekem akárhogy tetszel. Ezért már nem naprakész, és nem simára borotvált lábbal főzi a vacsorát....
A kérdés: a pasi miért mondja azt, hogy mindegy mit vesz fel a nő, úgyanúgy tetszik neki minden ruhában. Igaz ez? Vagy csak rámondja, és közben megfordul a csinos nők után az utcán??
Igen ez a baj hogy elhagyják magukat sokan. És itt jönnek egy idő után a szeretők....
A nő szerintem ugyanúgy legyen csinos vonzó adjon magára még akkor is ha házasok vagy csak élettársak...
Én 3 éve élek együtt a b.nőmmel igaz nem házasság de sosem mondanám neki azt hogy tökmindegy, persze jó lesz az is, nem adjon magára legyen ugyanúgy csinos mint azelőtt miért kéne lemondani a dolgokról, nem kell hogy ellaposodjon emiatt egy kapcsolat aztán szépen lassan ....ráunnak egymásra.....óriási
2010. nov. 16. 22:51
2/22 anonim válasza:
szerintem felvehet otthonra egy bemelegítőt meg egy sima pólót, ha már nem friss a kapcsolat, de azt nem kellene megengedni hogy igánytelen legyen
egy nő legyen igényes! és egy pasi is legyen igényes!
2010. nov. 16. 22:52
3/22 anonim válasza:
A férfiak egy idegen nőn sem a ruhát nézik.
2010. nov. 16. 22:52
4/22 anonim válasza:
Ahogy telik az idő, már senki nem lesz olyan, mint fiatalon. Ha már két embert összeköt a szerelem, a szeretet, nem hinném, hogy gondot okoz pár kiló felesleg, vagy hogy otthon nem kiskosztümben főzi a marhapörit, hanem macialsóban. Ez nem azt jelenti, hogy el kellene hanyagolni magunkat. Akkor is fontos az ápoltság, meg hogy azért lehetőség szerint odafigyeljünk magunkra.
2010. nov. 16. 22:53
5/22 anonim válasza:
persze kellenek napok amikor a nő is kinyúlt pólóban pulicsiban legyen de azért igaz hogy általában csinosnak kell maradni mert akkor a pasik is érzik hogy igen ez az én nőm milyen szép még mindíg:D
2010. nov. 16. 22:54
6/22 anonim válasza:
igaz,h mindegy a ruha.de a testi ápoltságot ne vedd egylapra a ruházattal.
2010. nov. 16. 22:56
7/22 anonim válasza:
Nem szabad elhagynia egyik félnek sem magát! Nyilván egy idő után simán belefér, hogy otthon kicsit "igénytelenkedünk", de nem ennek kell általánossá válnia. Lehet azt mondom a barátnőmnek, hogy mindegy milyen ruhában van (otthon), de attól még ha kimozdulunk, emberek közé megyünk nézzen már ki valahogy, cserébe ugyanezt megkapja. Az meg hogy megfordulok egy csinos nő után az utcán, egy dolog, túl nagy jelentőséget nem kell ennek tulajdonítani. Semmit sem jelent.
2010. nov. 16. 22:57
8/22 A kérdező kommentje:
Nem a testi ápoltságra gondoltam.
Hanem a ruhákra... a pasim szerint rajtam jól áll a 10 éves pólóm is, és hogy minek költök pénzt másikra? (nem azért mondja mert nem tehetem meg hogy öltözködjek, csak inkább szerinte költsem másra...)
Számítanak az olyan külsőségek mint pl: rendszeres fodrász vagy legalábbis évente új fazonú frizura, vagy mint pl manikürözött kezek?? Vagy ezek az extrák már elhanyagolhatóak?? :)
2010. nov. 16. 23:02
9/22 anonim válasza:
Itt a válasz:....csak rámondja, és közben megfordul a csinos nők után az utcán.... És előbb utóbb válás lesz a vége. Van sok olyan helyzet egy hosszan tartó párkapcsolatban, amikor egyik sem kívánja a másikat, sem verbálisan, sem testileg. A mikulás, a megszokás, az unalomblokk, énekli gesztipeti. És milyen igaz. Egy kapcsolatot nehéz frissen tartani. Elég baj az ha a felek úgymond lejjebb adják az igényeket. Női szőrös láb??? Hát, kell néhány meccs, mire a csaj veszi a lapot, hogy a lába szúrja a nyakad. A másik oldal sem különb. Miért kell egy pasinak borgőzösen, sörszagúan, borostásan befeküdni este a nő mellé. Mindkét formáció kiábrándító. Ha a nő megmarad nőnek és a férfi férfinak akkor egyszerűbb, könnyebb, szebb az élet. Persze ez sem garancia a holtomiglan-holtodiglanra. Mert ugye a férfi nem a monogámiára van programozva genetikailag, viszont a nő egy stabil hátteret szeretne magának és gyerekeinek, életük végéig. Ez a két dolog kicsit üti egymást.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!