Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek fontos hogy a nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek fontos hogy a nő több éves párkapcsolat után is jól nézzen ki? Vagy felveheti a pizsamamackót otthonra? És hogy gondolja ezt a pasi?

Figyelt kérdés

HOgy mindenki értse mire gondolok:

A párkapcsolatok elején mindig midenki csinos. A pasi is. A nő is. Ahogy telik múlik az idő, a nő már kevesebbet ad magára, mert a pasija azt mondja neki, hogy nem fontos milyen ruhát veszel fel, nekem akárhogy tetszel. Ezért már nem naprakész, és nem simára borotvált lábbal főzi a vacsorát....

A kérdés: a pasi miért mondja azt, hogy mindegy mit vesz fel a nő, úgyanúgy tetszik neki minden ruhában. Igaz ez? Vagy csak rámondja, és közben megfordul a csinos nők után az utcán??

2010. nov. 16. 22:46
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Szerintem ezt egy nőnek azért ösztönösen tudnia kéne, hogy attól, hogy szeretetből a pasija nyugtatgatja, attól még a nőiességét meg kell élnie, és kell lennie egy oldalának, amitől a pasija még régen vonzónak találta, szexinek és nőiesnek. Ez egy olyan oldal (szexi ruha, magassarkú, smink, magabiztos, szexi kisugárzás), amit azért időnként minden nőnek meg kell élnie, szerintem, attól függetlenül, hogy derék anya, dolgozó vagy háziasszony.

Tehát nyilván egy pasi nyugtatgatni fog, mert meg sem tudja fogalmazni, hogy egy szexi nőnek milyen más a kisugárzása, de egy nőnek attól még ösztönösen kell éreznie, hogy egy férfinek szüksége van néha egy szexi vadmacskára, és a nőnek is arra az érzésre, hogy egy szexi nőként tekintsen rá a párja. És itt ilyen kis alkalmakról beszélek, nem arról, hogy teljes sminkben, magassarkú topánkában, csipkés kombinéban főzd a pörköltet, mert ha minden nap így nézel ki, akkor semmi hatása nem lesz a dolognak, mert megszokja a pasi, meg nem is várja el egy pasi sem a párjától.

Inkább alkalmakra, amikor elmentek valahova, vagy sétálni, emberek közé, barátokkal, egyéb helyekre, étterembe vagy bérmilyen kimozdulás alkalmáva, akkor újra elő lehet venni a szexi vadmacska fílinget, ruci, magassarkú, smink stb. Ez nekem is jólesik, mert megbámulnak, és a páromon is látom hogy el van ájulva, és mennyire büszke rám. Szóval ezt az oldalát minden nőnek meg kell élnie, és a férfinek is szüksége van rá, hogy szexi istennőként is nézhessen a nőjére, nemcsak mint egy jól megszokott, gyereknevelő, főző-mosó háziasszonyra.

2010. nov. 17. 11:03
 22/22 anonim ***** válasza:

Én a páromat otthon melegítőben, reklámpólóban is szexinek tartom. Főleg, amikor az ember először költözik össze, akkor szerintem ez pont egy eddig ismeretlen oldal, pont ezért olyan érdekes. Topisan, kócosan, ébredés után is lehet szexis valaki.

Ugyanakkor az önnön elhanyagolásunkra figyelni kell, persze, hogy a szerelem ebből sokat lenyel, de meg kell tartani a helyes egyensúlyt. Erre finoman tudjuk figyelmeztetni egymást szerintem.

Engem az egészben csak az idegesít, hogy ha mégis úgy alakulna, hogy szét megyünk, akkor más pasiknak összekapná magát, amikor hódítani akar. Szerencsére az én párom figyel az ilyenekre a nyilvánosság előtt, otthon annyira nem izgat, az általános ápoltság megvan, a többi nem izgat.

Üdv!

25!F

2010. nov. 17. 11:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!