Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek fontos hogy a nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek fontos hogy a nő több éves párkapcsolat után is jól nézzen ki? Vagy felveheti a pizsamamackót otthonra? És hogy gondolja ezt a pasi?

Figyelt kérdés

HOgy mindenki értse mire gondolok:

A párkapcsolatok elején mindig midenki csinos. A pasi is. A nő is. Ahogy telik múlik az idő, a nő már kevesebbet ad magára, mert a pasija azt mondja neki, hogy nem fontos milyen ruhát veszel fel, nekem akárhogy tetszel. Ezért már nem naprakész, és nem simára borotvált lábbal főzi a vacsorát....

A kérdés: a pasi miért mondja azt, hogy mindegy mit vesz fel a nő, úgyanúgy tetszik neki minden ruhában. Igaz ez? Vagy csak rámondja, és közben megfordul a csinos nők után az utcán??

2010. nov. 16. 22:46
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

22.53. Kieg.:

Ne a pasid kedvéért akarj jól kinézni, az is fontos, hogy neki tetsszél, de a legfontosabb, hogy te jól érezd magad a bőrödben, elégedett legyél magaddal.

2010. nov. 16. 23:35
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Helló, ha párkapcsolatban élsz, indulj ki abból, hogy a lehetőségeid szerinti legjobb pasit fogtad ki a sokmillióból. Megérdemli hát, hogy csinos, és szép legyél. És te is elvárhatod, hogy mindennap hódítson meg.

15 éve én veszem a feleségem bugyijait, és rendszeresen kihajítom azt, ami kicsit is kopott, kinyúlt, vagy divatjamúlt. Elvégre én látom a legtöbbet ezeket a darabokat. Vagy ha más is, legalább lássa, hogy halad a korral, és van ízlése a férjének :)))))

2010. nov. 16. 23:50
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Anyukám még tizenév házasság után is figyelt arra, hogy sose mutatkozzon apa előtt slamposan, macialsóban, bő pólóban. Én követem a példáját! Nagyon csinos otthoni ruhákat lehet kapni, alakot kiemelő, kényelmes nadrágokat, szép felsőkkel. A kényelem nem egyenlő a kinyúlt melegítőalsóval meg a 100 éves reklámpólóval. Sok anyuka a gyerek születése után hagyja el magát: zsíros a haja, lepattogzott a körméről a lakk. Arra hivatkoznak, hogy nincs idejük erre a gyerek mellett, ami egyszerűen nem igaz. Egy gyors hajmosás, hajszárítással, a köröm újrafestésével maximum 1 óra!
2010. nov. 17. 00:38
 14/22 anonim ***** válasza:
Nekem fontos, hogy ha egy mód van rá, jól nézzek ki. Nem azt mondom, hogy reggel azonnal sminkelek, de ügyelek arra, hogy az otthoni, "pizsirucim" is szexi legyen, amellett, hogy kényelmes. Egy gyors fésülködés, és máris jobban érzem magam. És attól leszek vonzó, hogy jól érzem magam. Persze, vannak kómanapok, amikor megállás nélkül rohangálok egy hétig, és nagyon lestrapált vagyok, és fél napig ájultan fekszem, és ha felkeltem, azt tisztázom, hogy egyáltalán milyen nap van, milyen napszak, hány óra...kell mennem dolgozni, vagy szabadnapos vagyok, beszéltem-e meg valakivel találkozót aznapra, stb. Na, ilyenkor lesz@rom, hogy kócos vagyok, vagy hogy nyúzott az arcom. :) Az utcai ruhám viszont mindig tiptop. Akkor is, ha csak a sarki közértbe szaladok ki. Nekem fontos, hogy jól érezzem magam a ruháimban, mindig törekszem, hogy egyszerre legyek csinos, szexi és végtelenül elegáns. És tudom, hogy ez nagyon tetszik a páromnak.
2010. nov. 17. 00:41
 15/22 anonim ***** válasza:

Soha nem látott a párom még csak borostásnak sem, nem hogy szőrösnek :) Tökéletesre szedett szemöldök, sosem zsíros haj... Ha elmegyek valahová, mindig csinos vagyok. Otthon viszont imádok melegítőben lenni, akármit is szól... Egyébként alatta mindig szexy fehérnemű van,sőt, néha smink is van rajtam a melegítőhöz :D

Cserébe mondjuk jó lenne ha nem izzadtan futna be hozzám foci után, vagy ügyelne arra hogy gyakrabban borotválkozzon, mert nem csak egy nőnek kell igényesnek lennie.

2010. nov. 17. 01:51
 16/22 anonim ***** válasza:

"Szerintetek fontos hogy a nő több éves párkapcsolat után is jól nézzen ki?"

Furcsa, hogy ezt meg kell kérdezni. Természetesen egy nő nézzen ki jól.

"Vagy felveheti a pizsamamackót otthonra?"

Otthon általában nem azt hordjuk, amit az Operabálra veszünk fel.

"A kérdés: a pasi miért mondja azt, hogy mindegy mit vesz fel a nő, úgyanúgy tetszik neki minden ruhában"

Lehet, hogy azért mondja, mert így is van. Miért kell minden mögött a hátsó gondolatot keresni?

"Vagy csak rámondja, és közben megfordul a csinos nők után az utcán??"

Egészséges férfival előfordul, hogy megfordul a csinos nők után az utcán, de ez önmagában nem probléma.

2010. nov. 17. 02:01
 17/22 anonim ***** válasza:

Felveheted.

Általában felveheted. De néha (ne túl ritkán) vegyél fel jobbat! Ezzel jelezd, hogy ideje megmozdulnia, mert ott szalad előtte a vad!

Nem kellenek feltétlenül az extrák, de mindig legyél tiszta és rendben. Egy nőtől elvárják, hogy szép legyen... mellesleg a mackóban kicsit nehezebb szépnek lenni, de megoldható.

2010. nov. 17. 02:33
 18/22 anonim ***** válasza:

"Számítanak az olyan külsőségek mint pl: rendszeres fodrász vagy legalábbis évente új fazonú frizura, vagy mint pl manikürözött kezek??"

Teljesen félreérted az egészet. A férfiak ezeket a frizurás, manikűrözéses dolgokat SOSEM VESZIK ÉSZRE, és ez nem játszik szerepet a vonzalmukban. A férfiak többsége teljesen érzéketlen a frizurára. Egyetlen olyan frizura van, amire ösztönösen minden pasi ráizgul, ha látja, de az a teljesen puritán, egyszerű, fényes, egészséges szép hosszú haj, amihez nem kell semmilyen fodrász meg belövés meg frizura. Ez csak a fodrászok szerint fontos, meg a nők szerint, de a férfiak nem ettől kívánják meg a csinos nőket egy hosszabb, elpunnyadt kapcsolatban, hanem sokkal nyersebb esti dolgok miatt (mell, fenék, szexi magabiztosság) hajlanak a pasik az új nők felé egy megszokott kapcsolatban.

A pasik a jó alak, jó mell, jó segg, szép hosszú haj, és a szexi öltözet után fordulnak meg, arra izgulnak fel. Továbbá ha megy egy ilyen magabiztos és szexi lány az utcán, annak kisugárzása is van, egyfajta független, levadászandó szexi csaj érzete, amitől pluszban el kezdenek a pasik fantáziálni. Ez azért van rájuk ilyen nagy hatással, mert a legtöbb nő a párkapcsolatában nem tudja megőrizni ezt a független, önálló, erős szexuális kisugárzását, mert alárendelődik a pasinak, kinyalja a seggét, magyarul egy pótanyuka lesz belőle, ami a pasinak kényelmes ugyan, de a pótanya szerepnek NULLA a szexuális kisugárzása, ezért nem kívánják a feleségüket egy idő után, és ezért kívánnak meg esetleg rondább, de független, szexuálisabb kisugárzású nőket.

Szóval ez egy ilyen összetett dolog, ami a nyers testiségből (jó mellek, jó fenék, ezt nőiesen kiemelő ruha, nőies hosszú haj), illetve egy független nő magabiztos, szexuális kisugárzásából áll össze.

Tehát ezeket kell néhanapján feleleveníteni egy nőnek egy párkapcsolatban, és nyert ügye van.

2010. nov. 17. 10:43
 19/22 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok: és hogy miért mondják, hogy jó vagy így is? Mert ők az érzelmi, szeretet oldalról biztosítanak ilyenkor téged, arra reagálnak.

Csak sajnos a szereteti és az érzelmi része egy férfinek egész máshol van, mint ahol a szexi vadmacskákra felizgul, és megfordul a popsi- mellvillantó ruhában ellibegő, karcsú cicababa után. A kettő náluk szétválasztódik.

Persze, így is tetszel neki, csak azt nem teszi hozzá, hogy csak érzelmileg fogad el benne, de szexuálisan ugyanúgy a szexis, nőies nők után csorog a nyála. Ezt a férfiak nem tudják így megfogalmazni, azért vágják rá, hogy "nekem így is jó vagy", de azért jó tisztában lenni vele, hogy valójában mi is játszódik le bennük.

2010. nov. 17. 10:47
 20/22 anonim ***** válasza:

Utolsónak igaza van teljesen, csak az érzelmi biztosítás miatt mondják, hogy mutassák, hogy mindenhogy szeretnek, de valójában nyilván a szexis ruhának, vonzó kinézetnek sokszor jobban örülnének, de ezt inkább nem mondják ki.

Ez olyan, mint hogy persze, a bundáskenyér is jó nekem a hét több napján is vacsorára, de azért szívesen ennék néha valami extra, egzotikus, érdekes, intenzívebb ízű kaját. Na, a kényelmes - szexis öltözködés ugyanilyen.

Másrészt ha egy férfi szexuálisan nem tudja értékelni a nőjét, arra általában nem is tud felnézni, maximum pótmamának tartja, házicselédnek, a szexuális vágyait meg idegen szexi csajokkal éli ki. Ez is rengeteg kapcsolatban jelen van, de se a férfiak, se a nők nem tudják mi a baj, sokszor a férfiak maguk sem értik, mi az oka ennek.

2010. nov. 17. 10:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!