Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pénzes pasi egyenlő tökéletes párkapcsolat?
Miért lenne?Komolyan,honnan szedik ezt a hülyeséget a fiúk?Rendben,bizonyára vannak nők akik csak a pénzre mennek..De azért nem hinném,hogy ők vannak többségben..Anyagilag én pl sokkal jobban állok mint a barátom.Viszont ha gazdag lenne se érdekelne a pénze,nem akarnám,hogy költsön rám!Nem is a pénzért lennék vele!
20l
Én gazdag sráccal járok, de nem szeretem azért jobban, mert gazdag, hanem mert minden pillanatban figyel rám, és érezteti hogy szeret :)
Gazdag srácok elég nagy része hatalmas bunkó amúgy, akik azt hiszik, hogy csupán pénz miatt elkéne miattuk ájulni.
na tessék utolsó leírta amit gondoltam. Szóval igen. Vegyük alapesetként hogy minden jellemző egyenlő. Önmagában a sok pénz nem probléma, ha a csávó egy ****** *** akkor az a probléma nem a sok pénz. DE az is fix hogy minden kép lesz valami csaj akinek bejössz, némely lány szó szerint megörül a pénzért.
Volt egy öreg csávó, és egy fiatal csajjal járt? vagy valami ilyesmi, aztán a lány tudomására jutott hogy szakítani akar vele, erre holt részegre itta magát, majd később megtámadta az öreget, a húsig karmolt harapott minden. Amennyire emlékszem a pasas meg is halt, a csaj meg szart se ért az egésszel mert börtönbe került és a pénzt úgyse örökölte volna még ha amúgy is meghal a csávó.
Sajnos nem találom a cikket de kerestem egy hasonlót [link]
Szóval tegyük fel hogy itt mondja 500 lány hogy nem. És akkor? Van még 3265236.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!