Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Balfék vagyok, mit csináljak?
Sziasztok!
Mindig hülyeségnek tartottam az ilyen kérdéseket, de nincs jobb ötletem.
A gond az, hogy ha megtetszik egy lány (sajnos mindig csak a legszebbek), rájövök, hogy jobb, ha hagyom az egészet, nem próbálkozok. Simán megszólítanám, talán jó fej is vagyok, ez nem is probléma, de aztán a következő gondolatom, hogy a francba, nem cseszhetek ki így vele, hogy ráerőltetem magamat. Sokat sportolok, ami azért meg is látszik, de mindenen a sport sem tud változtatni. :) Szóval lehet, hogy jobb volna, ha zacskót húznék a fejemre. :D
Nincs valami tippetek, hogyan tudnék megváltozni? Hátha elmúlik ez az idegesítő gondolkodásmódom. De az is lehet, hogy elég lenne, ha valaki jól pofáncaspna egy szívlapáttal. :D
Köszi!
(19 éves vagyok)
Győzd le ezt a ráerőltetés érzést! Gondolj arra, hogy lehet, hogy ízlésficama van és pont bejössz neki :D
Egyébként van olyan csaj, aki inkább illatokhoz képes vonzódni (nem dezodorhoz vagy parfümhöz, sajáthoz... nem, nem az izzadtságszagra gondolok :P)
Engem először a baráto szaga őrjített meg, csak utána kezdett tetszeni a külseje is.
"nem cseszhetek ki így vele, hogy ráerőltetem magamat"
Lol, akkor gondolj magadra, és ne érdekeljen, hogy kiszúrsz vele. Ha járni akar veled, úgyis magával "szúr ki", neked meg lesz egy jó barátnőd.
Köszönöm a válaszokat!
Szerencsére nem vagyok beképzelt, talán csak kicsit furán hangzik, amit leírtam. (bár, ki tudja... :D )
Igyekszem majd, hátha sikerül.
Kösz még egyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!