Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, bejönnek nektek az okos és értelmes srácok?
Írjátok már a hsz- végére, hogy hány évesek vagytok.
Leginkább lányok válaszát várom :)
Kedves utolsó! Nagyon tévedsz. A vámpírnaplókat nem ismerem, és még az alkonyatot sem néztem meg. :D Ami a nekem tetsző külsőt illeti: nem tudom megmondani, hogy mi a zsánerem. Mer olyanom nincs. Volt, hogy istenférfiba szerettem bele, de volt már olyan is, hogy egy bűnronda hapsiba. Mint ahogy mondtam: Nekem tetsző. És nem a társadalmi elvárásoknak megfelelő.
De persze lehet ezen vitatkozni, meg általánosítani, a lényeg az, hogy a két nem úgyse fog ebben az álláspontban soha egyet érteni.
24/n
Na itt a kép.
Ezek a pasik lehetnek akármilyen bunkók, akkor is oda lesznek értük a tini picsogók.
63% így van, tehát semmi mást nem kell tennünk mint ilyenné formálnunk magunkat, ha kell plasztikai műtétekkel is, és annyi nőnk lesz amennyit akarunk!
A nőknek csak a külső számít!
Aha, szóval ők azok. Hát buz(i)kkal még nem szimpatizáltam, de ezek nagyon úgy néznek ki.(bár az is igaz, hogy kinőttem már a tini korból)
Fiúk, mit mondjak erre? Szörnyű a világ? Ilyen az élet? Egy biztos: előítéletesnek nem szabad lenni. Engem is csaltak már meg, össze lett már törve a pici szívem (és pont, hogy a bűn ronda pasi törte össze), de ettől függetlenül, még hiszek abban, hogy nem minden pasi szemét.
Szerintem nem szabad így hozzáállni a dolgokhoz, mert ezzel megbánthattok olyasvalakit, aki nem követett el semmi rosszat, és annak sínylődnie kell a "hülye tini pics@k" elfogultságáért.
A másik :nem tini pics@kkal kell kezdeni, hanem felnőtt, értelmes nőkkel. (már ha ti is azok vagytok. :))
24/n
Felejtős ez a kérdés, mert -mint minden- ez is 3táborra oszlik: a hazug nők, az elutasított srácok és az olyan srácok, akik meg sem próbáltak még igazából élni.
#close
24n okos dolgokat írsz:)
Csak tudod a felnőtt értelmes nők alapból nem állank szóba fiatalabbakkal, 21 vagyok, 20 éves csaj már azt mondja rám, hogy fiatal vagyok hozzá, holott nem is ismer, szóval ez kilőve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!