Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan lányok még, akiknek bejönnek a visszahúzódó, értelmes, kedves, félénk fiúk vagy már senkinek sem kellenek?
Csak, mert azt tapasztalom, hogy mindenfelé a nagymenő laza gyerekeknek vannak barátnőik és az olyan fiúknak, akik inkább a háttérben figyelnek vagy kedvesek a lányokkal, le vannak tojva magasról. :/
Ha vannak még egyáltalán olyan lányok, akiknél van esélyem vajon hol lehetnek?
ma 00:55
akkor én egy nagy különc lehetek, mert nekem nincs, pedig helyes vagyok (lányok mondták), igaz nem egy két méteres izomkolosszus, de tetszettem már jó pár lánynak, viszont mégsem lesz semmi kapcsolat :/
Hány éves vagy?
Tudom, hogy ez annyira nem vigasztal, de a kor előre haladtával sokkal nagyobb lesz az esélyed, ahogy a kiscsajok nőnek föl és kezdenek kiábrándulni a "két méteres izomkolosszus"-okból :)
ma 01:16
mondták már lányok, hogy helyes vagyok vagy szépek a szemeim
igaz ezeket neten kaptam meg, élőben nem is merek lányokhoz közelíteni úgy :/
az a baj, h a visszahúzódóság gátolja a beszélgetést, ismerkedést tehát az egész kapcsolat kialakulását. bőrömön érzem, nagyon nehezen nyitok, és ez a probléma. az meg h értelmes és kedves vagy, tök jó...
L
ma 01:33
igen, sajnos valóban, próbáltam alkohollal, pár doboz sörrel eltüntetni a gátlásaimat, de ez inkább a másik végletbe vitte a személyiségemet, meg sem lehet úgy ismerni mint kedves, visszahúzódó fiút
én meg nem akarom, hogy a lányoknak ilyen állatként keljek, hanem az alap énemeet lássák, de másként nem tudok lányokat megszólítani élőben :/
márpedig én az élő ismerkedés híve vagyok, neten utálok kockulni, de rákényszerülök, ha barátnőt keresek
Kedves Sorstársam,
Valószínűleg vannak még ilyen lányok, csak életvitelükből adódan nincsenek szem előtt, ahogy mi sem. :)
A visszahúzódás egy egészséges mértékig nem gond, ahogy előttem írják, az a gond ha gátolja a beszélgetést. Nem tudom nálad milyen mértékben van ez, de nyitottnak kell lenni. Nem kell minden féltett titkodat elmondani az illetőnek, de azért mégis tudj felszabadultan beszélgetni, máshogy nem tud kialakulni semmi.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!