Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, bejönnek nektek az okos és értelmes srácok?
Írjátok már a hsz- végére, hogy hány évesek vagytok.
Leginkább lányok válaszát várom :)
Vallásban is nagyon otthon vagyok.
A Bibliát én összeválogatott olvasmánynak nevezném.
Nagyon sok minden máshogy van benne, mint ahogy az a Holttengeri-tekercsekben íródott, ami ugye tudjuk, hogy az eredeti Biblia.
15:02 A meteorológia mióta humán tárgy? :D Mondjuk a föcit se oda sorolnám :D
Egyébként a Biblia tiszta csillagászat. Ajánlom a Zeitgeist megnézését :D
Igen, az okos és értelmes srácok bejönnek, de csak akkor, ha nekem tetsző külsővel párosul ez a tulajdonság.
És OKOS legyen, de ne OKOSKODÓ. Mert az baromi kiábrándító tud lenni.
24/n
igen bejön. én például imádom amikor a pasi valami olyanhoz ért amihez én nem. nekem szükségem van arra hogy felnézhessek valakire. persze a külső az itt is számít, de mint mindig az összkép a lényeg. mindenkiből ki lehet hozni a legjobbat minden téren ;)
21L
,,Igen, az okos és értelmes srácok bejönnek, de csak akkor, ha nekem tetsző külsővel párosul ez a tulajdonság".
Itt van a kulcsszó elrejtve. Bejöhet az okos pasi, ha neki megfelelő külsőbe van csomagolva. Ami szó szerint azt jelenti, hogy ha úgy néz ki az okos pasi mint a vámpírnaplók buzernyák tinifiú sztárjai. Olyan pasik meg kevesen vannak. De mégis az kell nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!