Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, bejönnek nektek az okos és értelmes srácok?
Írjátok már a hsz- végére, hogy hány évesek vagytok.
Leginkább lányok válaszát várom :)
Dejó, én bejövök az értelmes lányoknak^^
Amúgy én szerintem bármiről eltudok beszélgetni bárkivel bármilyen témában, nem dicsekvésből mondom de az osztályban a diákok közt én vagyok a legértelmesebb meg a legokosabb is és csak egy tanár van aki ezekben felűl múl engem. Na ennyit a dicsekvésről... végülis csak ilyen valóvilág meg született feleségek nem tudom most még milyen hülyeségek mennek, de az ilyen értelmiszinthiányban szenvedő műsorok nem igazán tudnak érdekelni
Tehát az a lényeg, hogy akár a lányokkal én olyan dolgokról is eltudok beszélgetni amiről csak miattuk beszélek és hiányos ismereteim is vannak avval kapcsolatban, meg a lányokat meg is tudom nevettetni meg stb... csak lehet, hogy alapból olyan szavakat használok amiket ők nem értenek meg ez lehet az egyetlen baj
14/f
Lehet, hogy furán hangzik, de én pl nagyon szeretek (többek között) fizikáról diskurálni :D Ezt persze nem úgy kell érteni, hogy kikérdezem a 10-es tankönyvet xD Csak ha szóba kerül nem árt, ha nem hallgat, hanem hozzá tud szólni :) Tehát ha vki az alapvető műveltségeken kívül még a tudományosabb dolgokban is otthon van, és tényleg "elő tudja adni magát", akkor már nagyon jól indul az illető :D
19/L
ma 07:47
Ha a fiúknak is az számítana, amit itt leírtam, akkor nem lenne semmi gond.
Ennyit a férfiúi őszinteségről.
Amúgy egy anonim oldalon minek hazudnánk?
Tegnap 21:45 (a második) Pont ma megyek Fizika OKTV-re, talán ez a kedvenc tantárgyam.
Engem lényegében bármi érdekel (kivéve a foci).
Az állatok viselkedése is nagyon érdekel, ugyanis nemsokára lesz Skótjuhászunk, és szeretném tudni, hogy mire mi a reakciója egy kutyának, mit is igényel igazából.
Stb.
Van aki szereti a Forma 1-et? (komolyan kérdem, mert több lány rajongója van a sportnak, mint fiú, ezt tapasztalatból mondom)
És még valami, szerintetek az baj, ha egy fiú animét néz? És nagyon szereti az ázsiai kultúrát? Mert volt már aki a fejemhez vágta, hogy az anime így szar, úgy szar, és közben azt se tudja, hogy miről is szólnak igazából ezek.
Talán ezekben van a legtöbb tanítás, persze nem azokban, amikben csak egymással harcolnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!