Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok mi a frászkarikáért ennyire válogatósak fiúk terén?
gondoltam, hogy így van, vagyis hogy csúnya vagy, vagy is annak tartod magad.
ez inkább szerintem a fellépésről szól, hogy valaki mennyire tudja eladni magát.
ha csúnyának hiszed magad gondolom nem vagy valami rámenős és határozott.
Hello kérdező!
Szerintem csak az elkeseredettség szól belőled. Én is voltam már emiatt így elkeseredve, de fiúként be kell lássam nem róhatjuk meg ezért a lányokat. Mindjárt folytatom csak közbe konyhába kell kiugranom...
Itt vagyok. Közbe főzök paprikás krumplit. És néha meg kell nézni hogy áll. :)
Na, szóval ne ítéljük el ezért a lányokat, nem azért mert most nyalizok nekik, vagy ilyesmi, meg mondom én nekik is a véleményem ha olyan. De most meg kell őket védenem, mert ha belegondolsz, mi fiúk is azért megnézzük hogy milyen az a lány. Nem lehet akárki, bárki, mindegy csak csaj legyen jelszóval, lányok esetében mindegy csak fiú legyen. Aki nem válogatós az igénytelen.
Sőt a lányok legtöbbje hosszú távon tervez egy sráccal, és akkor meg pláne nem mind1 milyen az a (lányok szavaival élve) pasi. Teljesen meg lehet érteni, hogy jól megválogatják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!