Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, mit szólnátok, ha cipő nélkül állítanék be randira? Lányok, csináltatok már ilyet?
Nekem bejönnél,csipem a mezítlábas lányokat!Harisnyában viszont nem,az úgy utcán elég bénán nézne ki és nem sokat kéne benne menned, hogy szanaszét szakadjon.
Első randira - ennek az az előnye,hogy akinek ez nagyon nem jön be arra nem kell több időt vesztegetni, mert úgysem lesz második.
Én meglepődnék kicsit, de tetszene a dolog.
Engem nem zavarna, ha őt sem zavarná, hogy végig a lábát bámulnám...
Ha viszont olyan randi lenne, amikor az a kérdés, hogy összejöjjek-e a lánnyal avagy sem, ez a húzása a lánynak nagyban az IGEN felé tolná el a kérdést, mivel kissé lábmániás vagyok, és ha ezt ő önmagától is megteszi, akkor az a nő, ezen a téren mindenképpen, egy kész főnyeremény lenne számomra!
Szóval engem nem zavarna, hanem ellenkezőleg; felcsigázna, és kissé fel is izgatna a tette :)
35/F
Én örülnék neki, és ennek hangot is adnék. De mint a fentiekből is látszik, embere válogatja. Akinek tetszik, annak ebbe valószínűleg belejátszik némi lábfétis is. Aki irtózik tőle, netán lehülyéz érte, az meg főleg mások véleményére ad. Ő a "normális" ember és nyugtalanítja minden társadalmilag széles körben nem elfogadott dolog gondolata, látványa is. De nyilván akad olyan is, aki csak szimplán érdekesnek talál, vagy elfogad így. Fontos tudni, hogy ki milyen indíttatásból mond erre igent vagy nemet. Így mindenképpen megtudsz valami lényegeset a (leendő) partneredről.
Azért merem remélni, hogy akik lehülyéznének egy mezítlábas lányt, azok lehülyézik a mindenféle otromba, hordhatatlan, lábakat megnyomorító cipők viselőit is. Mert az sem teljesen normális, hogy a divat miatt eldeformálódjon valaki lába. Ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!