Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Srácok, mit szólnátok, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, mit szólnátok, ha cipő nélkül állítanék be randira? Lányok, csináltatok már ilyet?

Figyelt kérdés
Kíváncsi lennék mit szólna egy srác, ha első randira beállítanék mezítláb, esetleg harisnyában, mindenféle cipő nélkül, srácok ti mit szólnátok? Lányok, ti csináltatok már ilyet?
2011. nov. 14. 10:41
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Látom a gondolkodás nem az erősséged. Az baj ha novemberben mezítláb van valaki, de ha kilóg a dereka, az nem baj, mert kell a látványhoz. Pedig ugyan olyan veszélyes, a vese könnyen megfázik. (De ismétlem senki nem gondolt novemberre, a kérdező sem. Csak gondoltam mégegyszer leírom, tekintettel az értelmi képességedre.)
2011. nov. 15. 08:09
 22/27 anonim ***** válasza:

Nekem bejönnél,csipem a mezítlábas lányokat!Harisnyában viszont nem,az úgy utcán elég bénán nézne ki és nem sokat kéne benne menned, hogy szanaszét szakadjon.

Első randira - ennek az az előnye,hogy akinek ez nagyon nem jön be arra nem kell több időt vesztegetni, mert úgysem lesz második.

2011. dec. 11. 09:09
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

Én meglepődnék kicsit, de tetszene a dolog.

Engem nem zavarna, ha őt sem zavarná, hogy végig a lábát bámulnám...

Ha viszont olyan randi lenne, amikor az a kérdés, hogy összejöjjek-e a lánnyal avagy sem, ez a húzása a lánynak nagyban az IGEN felé tolná el a kérdést, mivel kissé lábmániás vagyok, és ha ezt ő önmagától is megteszi, akkor az a nő, ezen a téren mindenképpen, egy kész főnyeremény lenne számomra!

Szóval engem nem zavarna, hanem ellenkezőleg; felcsigázna, és kissé fel is izgatna a tette :)

35/F

2012. márc. 29. 21:09
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Én fiú vagyok, és nagyon tetszene. Bár csak mérsékelten vagyok lábimádó, viszont én is szeretek mezítláb járni, így legalább tudnám, hogy Te nem nézel le / ki ezért. :)
2012. máj. 30. 11:27
 25/27 anonim válasza:
100%

Én örülnék neki, és ennek hangot is adnék. De mint a fentiekből is látszik, embere válogatja. Akinek tetszik, annak ebbe valószínűleg belejátszik némi lábfétis is. Aki irtózik tőle, netán lehülyéz érte, az meg főleg mások véleményére ad. Ő a "normális" ember és nyugtalanítja minden társadalmilag széles körben nem elfogadott dolog gondolata, látványa is. De nyilván akad olyan is, aki csak szimplán érdekesnek talál, vagy elfogad így. Fontos tudni, hogy ki milyen indíttatásból mond erre igent vagy nemet. Így mindenképpen megtudsz valami lényegeset a (leendő) partneredről.

Azért merem remélni, hogy akik lehülyéznének egy mezítlábas lányt, azok lehülyézik a mindenféle otromba, hordhatatlan, lábakat megnyomorító cipők viselőit is. Mert az sem teljesen normális, hogy a divat miatt eldeformálódjon valaki lába. Ugye?

2012. jún. 3. 23:51
 26/27 SmPasi Mamusz válasza:
Én örülnék neki.
2012. dec. 10. 20:20
 27/27 anonim ***** válasza:
Imádnám: tuti, hogy egy lábmasszázs lenne a vége.
2015. jan. 14. 06:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!