Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, mit szólnátok, ha cipő nélkül állítanék be randira? Lányok, csináltatok már ilyet?
Engem lehet, nem néznek hülyének, mert én nem járkálok mezítláb, szóval valahogy ez így hülyén jött.
Amúgy meg randira fura, de nem írta a kérdező, hogy kb milyen időszakban jönne randira, s kb merre.
Úgy már érthető, s még a lábfétises válaszoló kollégának valamennyire igaza is lehet. :D
Úgy nem lenne furcsa sem annyira. De legalább lenne +1 téma, hogy miért nem húzott cipőt a kedves kérdező. :)
Nos, akkor körbe értünk. Köszönöm a jókívánságot 77%-os "kollega" (karácsonyra egy szép láb, te írtad). Viszonzásképpen én pedig több önbizalmat kívánok neked!
Hozzátesze, elég kiábrándító a következő eset: szép nő, finom parfümmel, púderrel az arcán, szépen felöltözve. A járása csúnya (figyelem, meg a tartást is). Leveszi a cipőjét és a zokniját és meglátom a bütykös (rossz minőségű cipő miatt), ápolatlan lábát (halványsárga körmök), csupa bőrkeményedés (cipő miatt), rossza szagú (egy ápolt láb nem izzad meg úgy, hogy a szomszéd is érezze). Valahogy nem szeretem, ha egy nőnek büdösebb a lába, mint az enyém. Onnantól kukázta a drága parfümöket, a ruhákat, a sminkészletét a szememben.
Nekem ez a fontos, nem tehetek róla, éppen elég "teher" ez, már olyan értelemben, hogy a nők 30-40%-ka nem teljesíti a szép láb kritériumát. Ráadásul ha nem kényelmesednének bele a kocsibaé s a lakásba, akkor a lábszáruk is szebb lenne, ugyanis a mozgás megszépíti a lábakat (is). Befejeztem!
ma 17:30:
Látom lemaradtál az észosztáson. Nem novemberre gondolt. Senki nem gondolt novemberre, csak Te. Bezzeg az nem baj, ha a szöszinek kint a dereka télen, csak jól nézzen ki (szoktam látni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!