Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem jön össze semmi? 15/L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem jön össze semmi? 15/L

Figyelt kérdés
Sziasztok! én egy 15 éves kétségbeesett lány vagyok :/ az a problémám, hogy nem érdeklek senkit, olyan vagyok a suliban mindenki számára mint a levegő, tudják, hogy ott vagyok de nem vesznek rólam tudomást! Emiatt olyan önbizalom hiányos lettem, hogy szinte mindennap sírnom kell :'((( megfordult már a fejemben, hogy miért nem kellek senkinek aki normális?? Valahogy vonzom a hülyéket, de semmi normális pasit....itt nem arról van szó, hogy beképzelt vagyok, mert lehülyézem őket, egyszerűen tényleg hülyék....rendes vagyok mindenkivel, már mondták is, meg nem vagyok csúnya, és ezt is mondták, de valahogy nem kellek senkinek....miért van ez? Vagy esetleg legyek ribancos, mert úgy vettem észre, hogy azok jönnek be a fiúknak, még a normálisaknak is :/// szóval, nem értem ezt az egészet :SSSS aki nekem teszik, annak én nem tetszem, aztán nézhetem, ahogy más csajjal jól elvan, meg minden....léci segítsetek, hogyan tudnék kitűnni egy kicsit jobban, hogy észrevegyenek, és hogy mit csináljak, hogy végre egy normális pasira bukkanjak...köszi :))
2011. nov. 12. 00:54
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
82%

Virtuális figyelemfelkeltés,PC játékok részvétele,gyakorlása és tudása,a kicsit kihívó ám visszafogott megjelenés viszi a pálmát manapság.

Mond pl azt egy szünetben hogy,"Ki fejezte mar be a MW3 Champaint ?

2011. nov. 12. 01:22
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Könyörgöm... 15 éves vagy, ne csinálj már úgy, mintha 45 lennél. A másik meg hogy roahdtul rágörcsölsz, ne agyalj rajta. 15 évesen hova akarsz pasit amúgy, a korosztályod fiú része még pár évig egy óvodás szintjén fog állni...
2011. nov. 12. 01:22
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Ne szívass már. 15 éves vagy!!! Ha 30on mondanád ezt, megérteném. Emiatt mindennap sírnod kell? Ugyan már...

15 évesen nem igazán fogsz normális palit fogni. Akkor csak a lyuk számít a férfiak többségének. Maradj olyan amilyen vagy és biztos fogsz találni olyat aki neked is tetszik. Ilyen fiatalon nem dől össze a világ... Arról nem te tehetsz, hogy valakinek nem jössz be. Neked sem jön be mindenki, pedig lehet, hogy azok között is lenne normális.

Ha ribancos leszel azzal nem érsz sel semmit. Azzal olyan pasikat fogsz majd ki, akik messze vannak a normálistól.

Bár azért hozzá kell tennem, hogy a "normális" elég relatív és tág fogalom.

Gőzöm sincs hogy kívülről vagy belülről esetleg mindkettőről érted.

Minden esetre emiatt nem érdemes sírni! Ne tedd tönkre minden napod ezzel...

Ha annyira magad alatt vagy emiatt és ki akarod beszélni, írj PM-et, meghallgatlak :P

21F

2011. nov. 12. 01:24
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is hasonló helyzetben vagyok, sőt, én még csúnya is vagyok(mondták már:D) Próbálkoztam már egy párszor, de minden lány elhajtott, ezért úgy döntöttem, hogy akkor lesz*rom, ha valaki akar valamit, akkor majd szól, én nem próbálkozok többet, megvagyok én egyedül is a szívem csücskével, pillanatnyilag életem értelmével, a motorommal. Fiatalok vagyunk még, van még bőven időnk. Ja, és a normális fiúknak NEM jönnek be a ribancos lányok. 18F
2011. nov. 12. 01:29
 5/15 anonim ***** válasza:

15 évesen én azon görcsöltem milyen lesz a dogám. Valahogy nem akartam cserélni a jól csajozó de bukdácsoló srácokkal.

Szóval vonzod a hülyéket de nem jön össze a normális.Ha a hülyéket se vonzanád akkor az lenne a bajod hogy abszolut senkit se vonzol. Amúgy megnézném magamnak a többi 15éves normálist:Mivel jobb egy 15éves normális mint egy 15éves hülye?jobban néz mi?

2011. nov. 12. 01:32
 6/15 anonim ***** válasza:

Nem kell erőltetned ahhoz semmit, hogy kitűnj! Csak légy természetes és add mindig önmagad! Hidd el, hogy vannak olyanok, akik értékelik az ilyet. Személy szerint én például nagyon is. Ráadásul az a tapasztalatom, hogy mindig a Hozzád hasonló lányok a legaranyosabbak ;)

Ha gondolod írhatsz privátot, talán tudok segíteni, állítólag jól tudok hatni az emberekre. :)

2011. nov. 12. 01:42
 7/15 anonim ***** válasza:
bakker! mekkora ciki! gondolom még szűz is vagy... fujj. most hétvége van, azonnal menj és dugasd meg magad, a partycsürhével. ezt úgy értem, hogy járjon legalább 4-5 srác benned. talán még nem vagy menthetetlen, de igyekezned kell. illeszkedj bele a társadalomban, különben kivet magából és véletlenül egészséges gondolkodású felnőtt lesz belőled... ugye ezt te sem akarod?
2011. nov. 12. 07:24
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Ezt tinikorban mindenki átéli, nyugodj meg
2011. nov. 12. 10:47
 9/15 anonim ***** válasza:

Ne keseredj el, még semmiről sem vagy lemaradva. :)

Én 2 hónap múlva 18 leszek, és nekem se volt még kapcsolatom. Néha rossz érzés, mikor látom, másoknak, milyen könnyen megy, nekem meg sehogy.

De igyekszem keveset foglalkozni ezzel, majd lesz, amikor lennie kell. :)

Ne legyél ribancos,az nem jó alapanyag egy normális kapcsolathoz. Ha nem vagy természettől fogva ribancos, csak csalódni fogsz, mert úgy fognak kezelni.

Vannak még dolgok az életben, amik boldoggá tehetnek. :)

Tanulj, szórakozz, éld az életed! Az igazi is eljön majd, mikor itt lesz az ideje. :)

17/L

2011. nov. 12. 11:27
 10/15 Unknown525 ***** válasza:
Ha ez vígasztal,nem vagy egyedül.Engem majdnem az összes osztálytársam lenéz,sokan nevettek már ki a normális dolgaimért.Amióta megszülettem senkinek nem keltettem fel a figyelmét,akihez odamentem lepattintott.Pedig nem tartom magam csúnyának se semmi,de hát ilyen az élet és szerintem ezen nem lehet segíteni.Van akinek bejössz van akinek nem,lehet bármilyen.17/F Sok sikert!
2011. nov. 12. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!