Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem jön össze semmi? 15/L
Virtuális figyelemfelkeltés,PC játékok részvétele,gyakorlása és tudása,a kicsit kihívó ám visszafogott megjelenés viszi a pálmát manapság.
Mond pl azt egy szünetben hogy,"Ki fejezte mar be a MW3 Champaint ?
Ne szívass már. 15 éves vagy!!! Ha 30on mondanád ezt, megérteném. Emiatt mindennap sírnod kell? Ugyan már...
15 évesen nem igazán fogsz normális palit fogni. Akkor csak a lyuk számít a férfiak többségének. Maradj olyan amilyen vagy és biztos fogsz találni olyat aki neked is tetszik. Ilyen fiatalon nem dől össze a világ... Arról nem te tehetsz, hogy valakinek nem jössz be. Neked sem jön be mindenki, pedig lehet, hogy azok között is lenne normális.
Ha ribancos leszel azzal nem érsz sel semmit. Azzal olyan pasikat fogsz majd ki, akik messze vannak a normálistól.
Bár azért hozzá kell tennem, hogy a "normális" elég relatív és tág fogalom.
Gőzöm sincs hogy kívülről vagy belülről esetleg mindkettőről érted.
Minden esetre emiatt nem érdemes sírni! Ne tedd tönkre minden napod ezzel...
Ha annyira magad alatt vagy emiatt és ki akarod beszélni, írj PM-et, meghallgatlak :P
21F
15 évesen én azon görcsöltem milyen lesz a dogám. Valahogy nem akartam cserélni a jól csajozó de bukdácsoló srácokkal.
Szóval vonzod a hülyéket de nem jön össze a normális.Ha a hülyéket se vonzanád akkor az lenne a bajod hogy abszolut senkit se vonzol. Amúgy megnézném magamnak a többi 15éves normálist:Mivel jobb egy 15éves normális mint egy 15éves hülye?jobban néz mi?
Nem kell erőltetned ahhoz semmit, hogy kitűnj! Csak légy természetes és add mindig önmagad! Hidd el, hogy vannak olyanok, akik értékelik az ilyet. Személy szerint én például nagyon is. Ráadásul az a tapasztalatom, hogy mindig a Hozzád hasonló lányok a legaranyosabbak ;)
Ha gondolod írhatsz privátot, talán tudok segíteni, állítólag jól tudok hatni az emberekre. :)
Ne keseredj el, még semmiről sem vagy lemaradva. :)
Én 2 hónap múlva 18 leszek, és nekem se volt még kapcsolatom. Néha rossz érzés, mikor látom, másoknak, milyen könnyen megy, nekem meg sehogy.
De igyekszem keveset foglalkozni ezzel, majd lesz, amikor lennie kell. :)
Ne legyél ribancos,az nem jó alapanyag egy normális kapcsolathoz. Ha nem vagy természettől fogva ribancos, csak csalódni fogsz, mert úgy fognak kezelni.
Vannak még dolgok az életben, amik boldoggá tehetnek. :)
Tanulj, szórakozz, éld az életed! Az igazi is eljön majd, mikor itt lesz az ideje. :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!