Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok nem értem, miért van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

L.Szilárd kérdése:

Lányok nem értem, miért van az, hogy sokan közületek mondják azt, hogy a külső NEM számít, aztán mégis az miatt "ráztok le"?

Figyelt kérdés
2011. nov. 10. 18:18
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

Azért, mert a "külső nem számít" az egy közhely. Egy nagyon szépen hangzó közhely. Ha valaki ilyet kijelent, mindenki megtapsolja.

Viszont a valóságban egyáltalán nem ül. Mert igen is, számít a külső. Minden embernél. Ezt nem úgy értem, hogy kizárólag a plázacicák, és az izomagyú ficsúrok érvényesülnek, hanem minden embernek megvan az ideálja. Van, aki a telt nőkre bukik, és egyáltalán nem vonzza a sovány. Van, akinek a magas, fekete férfi az ideálja, és az alacsony szőkének nincs esélye, van, aki irtózik a szemüveges emberektől, van, aki kizárólag a karcsú nőre bukik, stb. A kisugárzás nagyon fontos, hogy az egyik ember hogy hat a másikra.

Mindenki típusra van igény, ne add fel a társkeresést. Nem lehet mindenkinek megfelelni. Az ápoltság, ízléses öltözködés alap követelmény - ha ez megvan, túl nagy baj nem lesz - csak türelemmel ki kell várni az igazit - előbb-utóbb eljön!

2011. nov. 10. 19:10
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

Az ok, de két óra alatt azért már csak el tudom dönteni, hogy az illető megfogott e, vagy sem. Én sem egy randi után jöttem össze a barátommal, de amikor elhívott, és igen-t mondtam, akkor már tudtam, hogy nekem ő tetszik/vonzó/megfogott (lehet akárminek nevezni)

24/n

2011. nov. 10. 19:12
 23/29 anonim ***** válasza:
55%

18:45

Nekünk? Mondjuk? Már a fiúknál is próbálkozol? :D Csak mert nem lány vagyok :D

Amúgy az ilyen "minden"-elméleteket, amivel sorozatban jöttök, egyetlenegy ellenpélda felhozásával is meg lehet cáfolni, és én nem csak egyet, hanem sokat tudok, szóval teljesen tökéletesen biztosra mondom (fiúként ugye), hogy nem minden lány pénzéhes-külsőséges ribi. És csak nevetek, amikor itt kapálóztok (és fél szemmel meg sírok az ostobaságaitok miatt). Csak hát egyrészt az ilyen lányt meg kell találni, másrészt meg valamivel le kell nyűgözni, el kell érni, hogy pont veled építsen ki kapcsolatot. Az utóbbi tuti nem megy nektek, az előbbit nemtudom.

De lehetne szervezni egyszer egy gyikes "nyavalygópöts"-találkozót, ahol megnézzük, hogy tényleg olyan csúnyák vagytok-e, és hogy mi a valódi baj a személyiségetekkel. Aztán mi okosok megmondjuk nektek. És látjuk, hogy ez jó. :D

Meg van már társkereső kifejezetten csúnyáknak, rondarandi.hu, valami kuponos hírlevélben olvastam, nem érdekel? XD

2011. nov. 10. 19:14
 24/29 anonim ***** válasza:
64%
19:14 Ha te ismersz ilyen lányokat, akiknek nemcsak a külsőségek számítanak, akkor mutathatnál párat, mert én speciel soha nem találkoztam eggyel se. Amúgy hallottam már a rondarandi.hu-ról, ha kicsit többen lesznek fent, lehet h adok neki egy esélyt. Bár tartok tőle, h a csajok ott se gondolják komolyan a dolgot, esetleg azt várják, h olyannal jönnek össze, aki valójában nem ronda, csak azért regelt, mert annak tartja magát.
2011. nov. 10. 19:24
 25/29 anonim ***** válasza:

Nekem számít, de csak az ápoltság, hajhossz és magasság kérdésében.

Más nem érdekel.

Én is éreztem már úgy, hogy nem tudom miért, de kell valaki.Igaz ő az én szememben gyönyörű, de ez csak az után tudatosult, miután először megszólított :)

Az volt életem legszebb pillanata :) Szóval nem ezen múlik :)

2011. nov. 10. 20:07
 26/29 anonim ***** válasza:

Az előbb valaki említette a Rondarandi társkeresőt - tényleg érdemes benézni, ha önértékelési zavarod van. Megnéztem a felhozatalt, és sok kedves, helyes külsejű emberke regelt be - vannak közöttük kifejezetten szépek is, nem is értem, mit keresnek itt. Itt érdemes nézelődnöd.

[link]

2011. nov. 10. 22:26
 27/29 anonim ***** válasza:
Én is megnéztem a rondarandit és találtam nem helyes, de nekem kifejezetten bejövős pasit.
2011. nov. 10. 22:28
 28/29 anonim ***** válasza:

Hát én regisztráció nélkül senkit nem látok.

Én csesztem el vagy ti regisztráltatok?

2011. nov. 10. 22:33
 29/29 anonim ***** válasza:
Én regisztráltam.
2011. nov. 10. 22:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!