Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nem értem, miért van az, hogy sokan közületek mondják azt, hogy a külső NEM számít, aztán mégis az miatt "ráztok le"?
18:23 egyetértek
pl. mindenki isteníti Robert Pattinsont, közben meg SZERINTEM olyan ocsmány, hogy arra nincs megfelelő szó
tehát olyan lányt keress akinek bejössz, ne luxusnőket keress
Ugyanazok ráznak le, akik itt írják, hogy nem számít?
(Amúgy elmondom 8593125312szorra is, mert úgy tűnik, egyeseknek még mindig nem sikerült rájönni: a "külső IS számít" és a "CSAK a külső számít" NEM UGYANAZ!!
A külső lényegében tényleg nem számít annyira, mint hiszitek. A viselkedés számít. És nem csak "odamenve" lehet ismerkedni, ahol a külsőt látják meg először. Ez egy többszörösen téves elmélet.
Tifa válaszára:
Ez az igazi szerelem. Amikor nem tudod megmondani mi fogott meg benne, csak azt tudod, hogy kell neked.
18:45 válaszra:
Sajnos igaz. Tapasztalatból tudom. Eddig három komoly kapcsolatom volt. Mind a háromnál a lány, nem az első találkozás alapján döntötte el, hogy kellek-e neki vagy sem. Tehát már az első "randi" után tudom, hogy lesz-e folytatás vagy sem. Akkor ezek után mondjátok meg nekem, hogy kb. két óra alatt mennyire lehet megismerni a másikat? Mert szerintem nem igzán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!