Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találok 15-18 év körüli rendes lányokat?
hát esetleg sulidba vagy baráti társaságodban vagy azok rokonai vagy barátai között :DD hát az internetet nem ajánlanám nekem se volt szerencsés , hetekig dumáltam egy pasival és egyszer találkoztunk de halvány hasonlóság nem volt közte és a képen lévő ember között uthogy ezért...
vagy még talán hát nem tudom hol laksz de esetleg a ti településeteken is szokott lenni bucsú vagy rendezz egy házibulit és hivd meg a barátaidat de mond nekik hogy hívhatnak saját ismerősnőket............. ennyit tudok remélem esegítettem amyugy 15 éves lány vok. .D SZIÓÓÓH
Mindenhol vannak rendes lányok és rendes fiúk is,csak gondolom nem keresgélsz, ne azt keresd, hogy meilyk lány a szebb, helyesbítek szexisebb, hanem , hogy ki az akivel tényleg el tudsz beszélgetni és még vonz is a külseje. Vannak ilyen lányok és fiúk is, csak nem mutatják ki, inkább ilyen plázacica másolatok lesznek meg emós bájgúnárok. Ám sok sikert a kereséshez.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!