Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol találok 15-18 év körüli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találok 15-18 év körüli rendes lányokat?

Figyelt kérdés
15/f vok, és elegem van az ilyen kis pláza ciicákból, akiket csak a pénz érdekel, és azt leszarják, hogy milyenek vagyunk belülről, rendes lányok merre fele fordulnak elő???Nagyon szeretnék végre megismerni egyet,de eddig nem volt még ilyenhez szerencsém :( :( :(
2011. nov. 6. 19:32
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Szóval itt is ismerkedhetsz... :)
2011. nov. 6. 19:51
 12/24 A kérdező kommentje:
19:51 Mit mondjak arra, aki nagyon ad a külsejére és fűvel-fával kavar?:) És minden nap más a pasija?:D
2011. nov. 6. 20:00
 13/24 anonim ***** válasza:
ISKOLA
2011. nov. 6. 20:04
 14/24 A kérdező kommentje:
De ahova járok ott nincsenek normális lányok :( Vagyis nagyon kevés van...És tömegesen közlekednek, és nemtudom, hogy ilyenkor mit csináljak :(
2011. nov. 6. 20:06
 15/24 anonim ***** válasza:
80%-ostól kaptam egy alapos definíciót, de tőled nem, kedves kérdező! Honnan tudjuk, hogy mit értesz rendes alatt?:) Definiáld.
2011. nov. 6. 20:08
 16/24 A kérdező kommentje:
Azt értem rendes lány alatt, aki értelmes,megértő, vannak belső értékei és érdekli mások belső értékei, és ezt fontosabbnak tartja a külsőnél, persze a külsőt is tartsa fontosnak.Magyarul velem egy hullámhosszon legyen vagyis megközelítőleg egy hosszon, mert én ugyebár a belsőt azért fontosabbnak tartom...Meg persze, ne a pénz érdekelje...Hanem én magam :D
2011. nov. 6. 20:14
 17/24 anonim ***** válasza:

Nagyon egyszerű a megoldás. Ne csak azokat a lányokat vedd észre, akiken 2 kiló vakolat van, bugyi és melltartóvillantó ruhákban járnak, naponta egy almát esznek összesen, és ettől úgy néznek ki, mintha a címlapról léptek volna elő. Ha nem ezekre a "tökéletes" lányokra csorgatnád a nyálad, akkor észrevennéd a normálisakat is. Akik ugyan nem úgy néznek ki, mint egy modell, de legalább az is érdekli, hogy mi van belül.

Lehet, hogy kicsit kemény voltam, de ez az igazság. Amúgy javaslom a könyvtárakat.

2011. nov. 6. 22:48
 18/24 anonim ***** válasza:

Szia :) !

16L

2011. nov. 6. 22:50
 19/24 anonim ***** válasza:
Na ez már rosszul kezdődik XD ! Fontos a belső .. a külső nem annyira ....áhhh CSÚNYA VAGY !
2011. nov. 6. 22:52
 20/24 atilis ***** válasza:
Szerintem próbálkozz temetőben, könyvtárban, templomban.
2011. nov. 8. 19:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!