Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mitöl van hogy csak egyszer találkoztunk és azóta nem akar?
van egy barátnöm akit nagyon szeretek és mostanába amikor talizni szeretnék vele mindig kitalál vmit pl rosszul van beteg meg ijenek
és msn en meg tök normális és irja is hogy szeret meg minden de amikor találkoznánk akkor sosem jön össze :s:S
és csak egyszer talizott vele azóta nem
szerintetek mit csináljak???????,
vagy mit mondjak neki amitöl jobb lehetne????
nagyon szeretem és meghalok ha elveszítem
ez egy fasság mert akkor nem mondaná h velem akarja leélni az egész életét és ijenek
igaz msn en nem lessz kedvem leélni az életem :D
hova valosi vagy ird meg priviben megkerlek
nekem is ez van a baratnommel h 1 eve es 1 honapja vagyunk egyutt de csak ketszer taliztunk s mindig valami kozbe jon ha kell talizni egy - ket nappal ezelott annyira h le kell mondjam a talit
elore is kosz ha valaszol
"h 1 eve es 1 honapja vagyunk egyutt de csak ketszer taliztunk"
ember, neked nincs barátnőd, az ilyen nem kapcsolat. még távkapcsolat se.
Ott a pont az előttem szólónál. 13 hónap alatt a 2x találkozás akkor is kevés lenne ha fold túloldalán lenne.
A kérdező meg szerintem ne adja fel. ha az első találkozás után még irta hogy szereti, akkor az nem véletlen.
en vagyok az 1 eves 1 honapos
220 km van kozottunk en dolgozom nagyon nincs szabadidom szabadsagot kell ki vegyek h talalkozunk O pedig van egy betegsege s amiatt sokat ul korhazba s egyszer latogattam meg ott. O pedig egyetemre jar mindketten foglaltak vagyunk de azert nagyon hasonlit a tortenet az enyemre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!