Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esélyem sincs? Van 1 srác akiért nagyon odavagyok, egyszer lefeküdtünk, kb 1 hónapja, azóta csak msn-en beszéltünk és ma találkoztunk elöször de nem is hozta fel a témát és én sem mertem rákérdezni.
Nem tudja hogy én szeretem és nem tudom mit tegyek...úgy érzem hogy menekül a komolyabb dolgoktól és ezért mondta azt utána hogy ne eröltessük pedig azt mondta jól érezte magát velem:( Már gyerekkorunk óta ismerjük egymást. ő volt általánosban is a szerelmem és én is neki :D
Szerintetek hogyan hódíthatnám meg?
Nem szeretnék olyan válaszokat hogy ribanc vagyok stb..felnött vagyok már nem tini!
Köszönöm az eddigi válaszokat megróbálok majd Vele beszélni!
Azért még várom a válaszaitokat :) Köszi
Kb ugyan ebben a szituban vagyok.. Én megmondtam a srácnak hogy bejön meg minden és ő is mondta h bejövök neki és most vaygunk azon hogy alakul a kapcsolatunk..
Sztem te is beszélhetsz vele legfeljebb ne egyből térj a lényegre csak kérdezd tőle h jelentette e neki valamit az az éjszaka, meg iylesmik :D
Sok sikert!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!