Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszer találkoztunk és koptat?
3 napja megismertem egy lányt ,még aznap összejöttem vele, smároltunk, sétáltunk,beszélgettünk ,tök jól éreztük magunkat, (egy kis piát ittunk elötte a csajjal,de még csak be se szédültünk ). És másnap mikor beszélek vele msn-en (hajnali 5ig -.-) akkor kijelenti hogy lehet hogy csak barátoknak kéne lennünk mert neki van egy szponzorált vizilabdás "szerelme" akit kedvel, és már egyszer az a srác elutasította mert ,hogy nem lenne ideje a csajra, mert szponzorált stb....és nem akarja elhanyagolni a csajt. Ezt mondta a vizilabdás srác.
Aztán beszélgettünk még jó sok ideig és mondta hogy mennyünk el sétálni valamikor este. Mit akar szerintetek tőlem??
Elvileg azt mondta a pia is bejátszott és hasonlítottam a vizilabdás srácra de valami eszméletlenül k*rvára. Na ?:S:S
De akkor miért hívna el sétálni ??
van esély szerintetek?
Ha nem az elég parás mert nagyon kell nekem!! :D
Mire kellene neked?:)
Hogy ismerted meg??
Majd kiderül mit akar...
Szerintem...
Ha elég neki, hogy hasonlítasz rá, akkor abba a srácba sincs igazán belezúgva. Ezek után viszont ha mégis összejöttök, abban sem lehetsz biztos, hogy nem fog egy harmadikkal kezdeni, csak mert hasonlít rád. Pia ide vagy oda.
hat ha eddig nem jott ossze a csaj akkor mar nem is igen fog. szoval helyedben nem eroltetnem.
Max szarazbaratnak kellesz, akivel dugni nem fog, de szepen kihasznal majd erzelmileg es neked fogja elnyavalyogni hogy miert nem figyel ra a vizilabdas...
Ha csak a pia miatt lát olyannak, mint a másik srác, akkor az a csaj kérem szépen megpróbálom szépen megfogalmazni
SELECTIVE IPARI HULLADÉK
nemjó semmire, csak a pénzed kell neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!