Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány akivel kb 1 hónapja járok eddig egyszer találkoztunk ő inkább ilyen anyu kicsi lánya, sokat tanul stb. de én többet szeretnék (csók) szerintetek, h mondjam meg v ilyesmi?
1 hónapja jártok, de 1x találkoztatk eddig
szerintem tedd pianóra magad
a vonat megvár
nem kell sietni
esetleg az első csók helyett megpróbálhatsz egyszerűen si közeledni felé
pl: megfogod a kezét...
ha ezt hagyja akkor szépen lassan majd többet is fog hagyni
pl: puszi az ARC-ra stb
és hidd el eljön majd az a nap mikor a kérdéses csók is megtörténik majd köztetek
de légy laza, nem kell a csókon gondolkodni, azt maj dmindketten érezni fogjátok ha erre felvagytok készülve... még az is lehet, hogy ő fogja kezdeményezni..de szerintem ráértek vele
hidd el egy hirtelen lerohanás lehet csak elijesztené őt, szóval előbb kézfogás, simogatás... puszi az arcára... puszi a szájra... és maj d acsók.. megéri ha kitartó vagy.. hosszabb és szebb kapcsolat tud így felépülni közöttetek
Hát teso:D Egyszer a suliban valamelyik szünetben hív félre és kérd meg hogy csukja be a szemét, és csokold meg simán... Ha nem tetszik a kiscsajnak akkor még éretlen a szerelemre... Akkor inkább keres idősebb csajt, vagy pedig beválalosabb csajt:D
15/ F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!