Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti micsinálátok?

Hmmm, ettől énis tartok, mármint attól hogy velem is történhet ilyen, az itteni indiánok nagyon nem kedvelnek ( tettem érte ) és énse vagyok kigyúrt alkat, elég vékonka vagyok :)
Én szerintem szótlanul hagynám, ha esetlek elfajulna a dolog, akkor próbálnám védeni a barátnőmet, hameg csak a száját jártatja a raj, akkor elsétálnék. Szerintem a lánynak se hiányzik, hogy le állj vele kötekedni. Mondjuk én szégyellném magam hogy nem tettem semmit, de csak megértené a barátnőm ... fő a békesség.

Futnék, bár én lány vagyok.
De nem akarnám hogy a pasimnak baja legyen, így őt se engedném hogy kötekedjen.
Volt egy barátom akinek olyan jó szövege volt hogy, könnyűszerrel leszerelte őket szimplán csak szövegeléssel. Mai napig nem tudom hogy csinálta, de nagyon tudott bánni velük.

hát b+ . ha úgykötnek belém h ott a bnőm(ami 1enlőre nincs) adnék neki egy olyat h a mentő vinné el. de szerencsére az indiánokkal XD romákkal jól kijövök.
18f

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!